Fredag aften måtte massevis af Helmig-fans gå forgæves til Thomas Helmigs koncert i Tivoli i København.

Thomas Helmig optrådte fredag aften som led i Tivolis 'Fredagsrock', der senere på måneden også byder på navne som Nik og Jay og Mads Langer. Men mange håbefulde gæster måtte dog gå forgæves til hans koncert fredag aften - den aarhusianske musiker havde simpelthen lokket så mange fans til, at Tivoli måtte sige stop.

Det bekræfter Tivolis pressechef over for bt.dk.

- Vi har besluttet at lukke portene ind til Tivoli kl. 21.30, for der var simpelthen nok, der ville ind og se Helmig spille i aften. Så der er nogle, der er gået forgæves, og det beklager vi selvfølgelig rigtig, rigtig meget, siger pressechef Torben Plank til bt.dk.

Ïfølge pressechefen befandt der sig godt 35.000 tusinder i Tivoli - langt de fleste for at høre Thomas Helmig synge klassikere som ”Jeg ta’r imod”, ”Stupid Man” og ”Nu hvor du har brændt mig af”.

Har du billeder, så tip BT på 1929@bt.dk

- Det (lukningen af portene, red.) er noget, der er sket i samråd med politi og brandvæsen. For os handler det om at give gæsterne en god koncertoplevelse, og så handler det om sikkerhed, lyder det fra pressechefen.

På sin Facebook-profil skrev Helmig også selv om aftenens vilde opbud af koncert-gæster:

- For første gang nogensinde har Tivoli her til aften måtte lukke indgangen en time før koncertstart. Med over 35.000 inde er det ikke forsvarligt at lukke flere ind.  Vi beklager dybt til de mange tusinde der er gået forgæves, lyder det fra Thomas Helmig.

Pressechefen i Tivoli oplyser, at gæster - der er gået forgæves  - kan bruge billetten en anden dag i Tivoli eller få pengene retur enten ved personligt at henvende sig i Tivoli eller ved at sende en mail til info@tivoli.dk.

Selv har den folkekære Thomas Helmig netop optrådt på årets Skanderborg Festival, hvor den 48-årige sanger høstede fire flotte stjerner fra BTs egen anmelder Steffen Jungersen, som kaldte hr. Helmig for "en performer i særklasse herhjemme".


Har du betalt for parkeringsplads eller er gået forgæves, så fortæl om din oplevelse i debatten nedenfor.