Den 20-årige mand, A.G., der i morges blev fundet dræbt af tigrene i Københavns Zoo, var en stille dreng, der netop havde færdiggjort sin gymnasietid. Hans familie sidder lamslået  sønderknust tilbage.

Bt.dk har i løbet af dagen været i kontakt med den afdøde A.G.'s familie, der sidder rystede tilbage i chok og vantro.

Da bt.dk's udsendte for kort tid siden besøgte adressen i København, hvor familie og venner netop nu ankommer i stort antal for at vise medfølelse, var familien dog for rystede til at give et interview.

- Vi har sørget hele dagen. Vi er meget kede af det , og vi har ikke lyst til at komme med udtalelser lige nu. Det håber jeg, at I respekterer, sagde en pårørende til den afdøde, før døren blev lukket i.

Læs også:

Københavns Politi arbejder hårdt på at finde motivet for den tragiske episode, der blev opdaget af personalet ved halv otte-tiden onsdag morgen, da de fandt den 20-årige liggende inde i tigerburet med tigre omkring sig.

Politiet kan dog ikke udelukke, at manden har siddet på rækværket til tigerburet og ved et uheld er faldet ned. Men han afviser, at der på nuværende tidspunkt er noget, der tyder på selvmord.

Læs også:

Den 20-årige er en afghansk mand, der boede i København og fik dansk statsborgerskab i sidste måned. De pårørende identificerede ham onsdag eftermiddag. Liget skal torsdag obduceres, og her håber politiet at komme tættere på et motiv, når de får den konkrete dødsårsag og tidspunkt - samt svar på, hvorvidt manden var påvirket af alkohol eller narkotika.

Samtidig koncentrerer politiet efterforskningen om de pårørende, venner og arbejdskolleger for at danne sig et billede af manden og ad den vej komme tættere på et motiv.

Læs meget mere om AGs tragedie i morgendagens BT.