Thomas Stralner er lørdag fundet død i havnen i Randers. Han blev 19 år.
Thomas Stralner er lørdag fundet død i havnen i Randers. Han blev 19 år. Foto: Bo Amstrup / Privatfoto

Familien til den 19-årige Thomas Stralner undrer sig over politiet, efter sønnen forsvandt natten til lørdag 16. januar.

19-årige Thomas Stralner blev sidst set forlade Café Smagløs i det centrale Randers natten til lørdag den nat i januar. Vidner fortalte senere, at de havde set ham nede ved havnen kort før klokken 05.00. Siden da har familie ledt efter sønnen for at finde ud af, hvad der skete med ham. Det fik de svar på, da liget af den 19-årige unge mand ifølge faderen blev fundet 15 meter fra det sted, hvor man mente, at han var røget i vandet. Det er dog ikke blevet bekræftet af politiet

Thomas Stralner

Foruden savnet forsøger familien nu at forstå, hvorfor der skulle gå så længe, inden 19-årige Thomas blev fundet, fortæller TV 2 Østjylland. Thomas Stralners far, Michael Stralner kritiserer, at det tog så lang tid for at finde hans 19-årige søn, og også at politiet indstillede eftersøgningen for flere uger siden.

Han mener ikke, at eftersøgningen har været grundig nok

- Man sætter et par dykkere i vandet hist og pist, men de har næsten ikke en chance for at finde vedkommende. Vi har brugt fem uger på at sætte os ind i hvordan en druknet ser ud når de ligger i vandet, så vi kunne genkende dem på nogle scannere. Vi har måttet sætte os ind i hvordan det er at drukne, for at regne ud hvor Thomas ville være at finde. Vi har måttet sætte os ind i alle de ting, som politiet bør vide, så vi som forældre kunne slappe af og have tillid til at de tog ud og fandt Thomas. Det skete så bare ikke, udtaler Michael Stralner, ifølge TV2.

Da Thomas Stralner blev fundet lørdag, var det kun få meter fra det sted, han var faldet i vandet. Men det mørke, dybe vand havde gjort det svært at finde ham på trods af de frivillige, der har været med til at lede i området.

De mange frivillige, både fra Missing People og andre, der mødte op for at hjælpe, får imidlertid en stor tak og ros fra Michael Stralner.

Politiet har tidligere udtalt, at man stoppede eftersøgningen, fordi politiet ikke havde noget konkret at gå efter, og derfor valgte at indstille den aktive del af eftersøgningen.

Opdateret: Det er blevet præciseret, at det er faderen, der fortæller, at liget af Thomas Stralner blev fundet 15 meter fra stedet, hvor den 19-årige mand menes at være styrtet i vandet

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.