Mette Fugl og Karen Thisted samarbejde blandt andet i tv-showet 'Helt ærligt, mand...'. Sammen har de også forfattet erindringsbogen 'Er vi de eneste normale her?' fra 2008.
Mette Fugl og Karen Thisted samarbejde blandt andet i tv-showet 'Helt ærligt, mand...'. Sammen har de også forfattet erindringsbogen 'Er vi de eneste normale her?' fra 2008. Foto: BENT MIDSTRUP
- Jeg gider nærmest ikke se DR mere, lyder det kort og kontant fra Karen Thisted, når snakken falder på veninde og kollega Mette Fugls stop efter 35 års tro tjeneste i DR.

- Jeg kan uden tøven sige, at Mette er en af Danmarks største journalister, og jeg kommer til at savne hende på skærmen. Især i disse tider hvor alt skal gå så hurtigt, og alting handler om skønhed og store bryster. Der er ingen, der kan komme efter Mette, siger Karen Thisted videre og beskriver de nye tilstande på DR som direkte triste:

Mette Fugl stopper i DR


- Det bliver trist. DR har tabt noget stort, og hvis jeg sad på DR, havde jeg gjort alt, hvad jeg kunne for at holde fast i hende, siger hun og fortæller, at hun endda har rådet Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen til at kaste snøren ud i håb om at fange Fuglen.

63-årige Mette Fugl meddelte her til aften, at hun stopper i DR efter 35 års tro tjeneste. De seneste 21 år har hun spenderet som EU-korrespondent i Bruxelles, hvor hun har formået at gøre selv de mest kringlede EU-emner forståelige for danskerne.

mette fugl


Fugl har endnu ikke kommenteret på sine fremtidsplaner, men DR nyheders redaktionschef, Peter Falbe, tvivler ikke på, at Mette Fugl sikkert allerede har gang i nye projekter, siger han til Berlingske Nyhedsbureau:

- Jeg kender jo Mette rigtig godt, og jeg har meget svært ved at forestille mig, at hun vil stoppe som aktiv journalist.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.