Unge kvinder mellem 18 og 20 år tjener stort ved at bruge navnene på store supermarkedskæder til at sælge deres brugte trusser.

På hjemmesiden ungpigetrusser.dk har flere unge kvinder annoncer som for eksempel 'Føtex-pigen', 'Rema-pigen' og 'Fakta-pigen'. Her står kvinderne iført arbejdstøj fra supermarkedet og ikke meget andet. Til annoncen, som I kan se herunder, skriver de, at de sælger deres trusser, som de har haft på, mens de har været på arbejde.

'Føtexmedarbejder på 20 år sælger trusser efter dit behov. Skriv til mig, så finder vi ud af noget sammen', eller:
'Vil du købe mine brugte arbejdstrusser? Hvis du ønsker det kan jeg også onanere i dem.'

Vis mere

Informationschef hos Coop, der ejer Fakta, Jens Juul, synes, det er problematisk, at man på den måde blander arbejdsliv og privaltiv.

»Det er en upassende sammenkobling mellem arbejde og privatliv,« siger han, men understreger, at så længe pigerne er anonyme, har de ikke tænkt sig at gøre mere ved det.

Også Dansk Supermarked, der ejer Føtex, finder salg af brugt undertøj besynderligt.

»Vi sælger hver dag meget undertøj i vores Føtex-varehuse, men vi har dog ikke hidtil været bekendt med, at vi også solgte undertøj, der var brugt. Det er ikke ligefrem det produkt eller den type markedsføring, vi normalt giver os i kast med. Og det er nok heller ikke noget, vi kommer til at gribe fremadrettet,« siger Kasper Reggelsen, kommunikationskonsulent i Dansk Supermarked.

Ungpigetrusse.dk fungerer som Den Blå Avis, men her kan du specifikt kun købe brugte trusser fra anonyme unge kvinder. Ejeren af hjemmesiden hedder Mia og er 27 år og studerende. Hun har haft sin hjemmeside i et år, men i de sidste to måneder, er der kommet en ny underniche på hendes side.

Detail-trusser.

De piger, der sælger flest trusser på hjemmesiden, hedder nemlig: 'Føtex-pigen', 'Rema-pigen' og 'Fakta-pigen'.

»Det er noget nyt, vi er begyndt på. Vi kan se, at brugerne efterspørger det, og det er også dem, der får flest mail,« siger Mia, der ejer siden.

'Rema-pigen' sælger for eksempel sine trusser, som hun har haft på under sit arbejde i Rema. Ønsker man det, kan man samtidig få hende til at onanere i trussen.

Vis mere

Mia driver hjemmesiden sammen med sin partner, der har programmeret den. Hun lavede hjemmesiden, da hun i sit job som web cam-model ofte blev spurgt, om hun ville sælge sine brugte trusser.

Man kan dog ikke være sikker på, om pigerne har haft trusserne på under deres arbejde.

»Mændene kan ikke vide, at det er dem, der har dem på. Vi tjekker op på, at det er en kvinde, der ejer annoncen, og at det er hende på billedet, vi taler med. Men det kan i teorien være en anden, der har trussen på,« siger Mia.

Parret tager 100 kr. om måneden for, at pigerne kan lave en annonce.

Pigerne, der maksimalt må være 30 år og minimum 18 år, tager mellem 200 og 600 kroner for deres brugte trusser. Ifølge Mia får pigerne mellem 100 og 150 mail med efterspørgsler om måneden, og dermed kan pigerne tjene op mod 90.000 kr. om måneden for at sælge deres brugte arbejdstrusser.

Mia tjener selv ca. 8.000 kr. om måneder på de ca. 80 piger, der har en annonce på hjemmesiden.

Men hvem køber så de trusser?

»Det er ofte familiefædre, der køber trusserne, og de skal selvfølgelig sendes på forskellige tidspunkter og til postboks - ikke hjemmeadressen. Men jeg er ligeglad med, at folk gør det. Det er jo bare brugte trusser. Jeg forstår det ikke selv, men de får jo åbenbart noget ud af det,« siger Mia.

Vis mere