'TAG NU DIN UUDHOLDELIGE SVIGER INDE I HÅNDEN OG SE SÅ HURTIGSK MULIGT AT DØ AF JERES KRÆFTSYGDOMME...I er ikke til at holde ud ...Jer to kan vi sagtens undvære !!!'

Forfatteren og debattøren Suzanne Bjerrehuus blev noget overrasket, da hun tjekkede sin Facebook-profil tirsdag morgen.

Hun bruger de sociale medier aktivt til at debattere alskens emner. Mandag skrev hun et indlæg i forlængelse af, at Inger Støjberg (V) gjorde sig til fortaler for, at det fremover bør være muligt at stille særkrav til indvandrere fra ikke-vestlige muslimske lande.

Suzanne Bjerrehuus skrev blandt andet i sit indlæg, at hun ikke mener, at der skal diskrimineres men, at man 'kan stille krav om, at familiesammenføring / opholdstilladelse ikke smides i nakken på folk, som ikke kan eller vil bidrage til det danske samfund. Der kan stilles krav om et vist niveau af skolegang og viden.

Tirsdag morgen vågnede hun så op til følgende indlæg fra en Preben Frederiksen:

Det vil sige : At kan du ikke svømme---skal der ikke kastes en redningskrans ud til dig.......TAG NU DIN UUDHOLDELIGE SVIGER INDE I HÅNDEN OG SE SÅ HURTIGSK MULIGT AT DØ AF JERES KRÆFTSYGDOMME...I er ikke til at holde ud ...Jer to kan vi sagtens undvære !!! Ka` du og din "ulidelige" svigerinde ikke snart tage Jer sammen og dø af Jeres kræftlidelser....SÅ vi andre kan slippe for at høre på I to MEGA-IDIOTER Modbydelige kvinde....Du skal jo alligevel snart dø af din kræft...HÅBER VI RIGTIG MEGET...TAG DIN SNØVLENDE MODBYDELIGE KRÆFT SVIGERINDE MED DU....I er slet ikke til at holde ud at høre på.....OG når I er væk er der jo da plads til to mere i vort samfund...som måske er lidt mere positive ..Suzanne Bjerrehuus fik selv konstateret kræft i 1995, men er for længst blevet erklæret rask. Hendes svigerinde, Jane Aamund, fortalte mandag, hvorfor hun har fravalgt aktiv dødshjælp.

En sen nattetime postede denne 'Preben Frederiksen' så ovenstående på Suzanne Bjerrehuus' Facebook-profil.

- Da jeg så det, tænkte jeg, at det godt nok var en ny tone i debatten. Sådan har jeg ikke fået den før. Normalt har jeg 'højt til loftet' i debatten, men det her var alligevel nyt.

- Jeg kunne vælge bare at blokere ham, så han ikke kan deltage i debatten på min side mere.

- Men i dette tilfælde kan jeg bedst lide at offentliggøre, hvad han har skrevet. Det har jeg gjort både på min egen og på hans Facebook-profil. Det handler jo ikke om mig, tværtimod udstiller han sig selv, siger Suzanne Bjerrehuus.

Hun understreger, at hun ikke sidder derhjemme og er ked af det og bange. Tværtimod. Hun er blevet hærdet gennem en del år som debattør.

-  Men på denne måde synes jeg, at jeg punkterer det, den slags mennesker skriver og samtidig gør jeg andre opmærksom på, hvad man kan blive udsat for på sociale medier, siger Suzanne Bjerrehuus.

Hun har ingen ide om, hvem denne 'Preben Frederiksen' er. Men hun gætter på, at han hører til i kategorien 'bodega-snak'.

Er du på mobilen, kan du se opslaget på Facebook fra Suzanne Bjerrehuus ved at klikke HER