Discountsupermarkederne kæmper benhårdt om de indkøbslystne danskeres gunst, og nu er et af dem klar med et opsigtsvækkende tilbud, som skal få dig til at slå et smut forbi netop dem - og endda gøre en god gerning for andre.

Norskejede Rema 1000 vil give dig 34 kroner for at klare indkøbene for din nabo eller en anden god bekendt.

Det skriver Søndagsavisen.

Den 25. oktober lancerer Rema 1000 en ny app ved navn 'Vigo', hvor du kan bestille dine varer og få dem leveret til døren. Det lyder jo som et gammelkendt koncept, som mange andre supermarkeder for længst har indført - men der er en forskel.

Vis mere

For det er nemlig ikke Rema 1000 eller et andet firma, der står for leveringen. Det gør en nabo eller andre, som vil tjene 34 kroner på at bringe dine varer til døren. Discountsupermarkedet tager selv fem kroner for forsikring, betaling og håndtering af ordren, så i alt koster det dig 39 kroner at benytte servicen - eller du kan tjene 34 kroner på at agere dagligvarebud for andre, om man vil.

Rema 1000 lancerer tiltaget for at slå et slag for deleøkonomien og for at få flere danskere til at købe dagligvarer på nettet.

»Internethandel og deleøkonomien skal ikke være forbeholdt dem, der bor inde i byen eller handler stort ind. Det skal være lokalt og for alle, og det vil vi gøre med ‘Vigo’,« siger Henrik Burkdal, administrerende direktør for Rema 1000, i en pressemeddelelse.