Er du vinderen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Det har ikke været en helt almindelig dag i SuperBrugsen i Sakskøbing.

Siden morgenstunden har der været jubel i den nordøstlollandske købstad. Det var nemlig i den forgangne uge, at en ukendt person købte den Eurojackpot-kupon, der fredag aften udløste den helt store gevinst.

Vedkommende er nu god for 63.257.880 kroner, men Danske Spil har endnu ikke fundet ud af, hvem den heldige er, skriver spilvirksomheden i en pressemeddelelse.

Eurojackpotkuponen blev købt i SuperBrugsen på Søndergade i Sakskøbing, hvor kunderne blev ekstra forkælet i dag.

’Vi har solgt både Quick Skrabejulekalendere og delt champagne ud til vores kunder. Der er virkelig en god stemning hernede. Alle kunderne går rundt og spørger, om vi ved, hvem der har vundet, men det ved vi ikke, for vinderen har ikke meldt sig endnu,’ siger souschef Kirsten Aagesen.

Såfremt vinderen får et chok, når han eller hun bliver klar over, at kuponen er millioner værd, står Kirsten Aagesen og hendes kolleger også klar med hjælp.

’Heldigvis har vi lige været på hjertestarterkursus, så mon ikke vi kan hjælpe,’ siger hun.

Milliongevinsten fra Sakskøbing er den fjerde i år, der finder vej til top 10-listen over de største gevinster i danmarkshistorien. Halvdelen af de 10 største præmier er vundet i Eurojackpot-lodtrækningen, der foruden Danmark tæller 17 andre europæiske lande.

Er du vinderen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.