Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Sugardating er en stigende tendens blandt unge piger fra middelklassen, der bytter sex for gaver og penge. Kontaktside på internettet får 1.500 nye brugere om måneder.

Såkaldt ‘sugardating’ er en stigende tendens blandt unge piger. Det skriver Berlingske søndag, der har talt med en stribe unge kvinder mellem 18 og 26 år, der alle regelmæssigt har byttet sex for gaver eller penge.

»Han gav mig 1.000 kroner for at have sex med sig, og det var derfor ikke kun en oplevelse. Jeg fik også råd til mad resten af måneden«, siger 24-årige Petra, der mødtes med en ejendomsmægler, der ønskede at have sex med hende, i en penthouselejlighed.

LÆS OGSÅ

Begrebet ‘sugardating’ dækker over yngre personer, typisk kvinder, der mødes med ældre, velstående mænd og udveksler sex til gengæld for gaver eller penge. Sugardating kan dog også dække over yngre mænd, der mødes med ældre, velhavende kvinder.

Hjemmesiden ‘Sugardaters.dk’ formidler kontakten mellem parterne. Ifølge Berlingske oplever forummet en stærk vækst i Danmark. Det har nu 25.000 brugere og hver måned kommer 1.500 nye profiler til.

LÆS OGSÅ

Berlingske har interviewet fem unge kvinder mellem 18 og 26 år, der alle er eller har været aktive brugere på Sugardaters.dk.

En 23-årig pige fra Randers fortæller, at hun supplerer sin SU med det, hun kan tjene ved at have sex med eller gå ud med velhavende mænd. Typisk tager hun 1.500 for en aften, skriver Berlingske.

»Når man først er blevet vant til den økonomiske frihed, kan man ikke gå tilbage til det liv, man havde før«, siger hun.

LÆS OGSÅ

Petra på 24 fortæller, at hun har skruet op for antallet af sexmøder, fordi hun er ved at spare sammen til en USA-rejse med veninderne. Tilværelsen som sugardater er dog begyndt at tære på hende.

»Jeg passer en lille dreng en gang om ugen. Jeg holder meget af ham. Og jeg får et par hundrede kroner for at passe ham. Men jeg har taget mig selv i at tænke, at jeg kan tjene de samme penge på ti minutter på Sugardaters«, siger hun til Berlingske.

Andre læser også