Den varslede storm i det vestjyske har foreløbigt ikke skabt stor dramatik, oplyser henholdsvis Falck og politiet.

Blæsevejret, der søndag aften har ramt især den sydvestjyske del af landet med stormstyrke, har foreløbigt ikke skabt stor dramatik, oplyser henholdsvis Falck og politiet lidt før klokken 23 søndag.

- Vi har sendt mandskab ud til nogle væltede træer i Tønder og Skærbæk-området samt Varde-området, og så har vi fået en anmeldelse om nogle mælkekasser, der lå spredt på vejen. Så der er indtil videre ikke tale om noget voldsomt, siger Martin Thomsen fra Falcks vagtcentral i Sydjylland til Berlingske Nyhedsbureau.

Han oplyser desuden, at Falck har måttet fjerne nogle få biler fra parkeringspladsen ved Esbjerg Havn på grund af forventet højvande ved 23-tiden. Men Falck forventer ikke, at der bliver meget mere travlt end normalt og har ikke forhøjet beredskabet, lyder det.

Samme melding giver Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Alt er roligt her. Vi har kun været rykket ud i forbindelse med nogle få væltede træer og nogle tagplader, der er fløjet af. Ikke noget dramatisk, siger Michael Skaarup, vagtchef hos Syd- og Sønderjyllands Politi, til Berlingske Nyhedsbureau.

Ifølge DMI vil det primært være stormvejr i det vestlige Jylland, men generelt blæse med kulingstyrke i hele landet i løbet af søndag aften. Man forventer, at vandstanden visse steder kan komme til at ligge i omegnen af 2,7 meter.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.