Ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

En hurtigfærge fra Molslinjen er med for stødt ind i kajen i Odden havn på Sjælland.

Det oplyser Molslinjen til BT.

»Færgens ene spids foran er ramt ind i stensætningen på kajen, da færgen kom ud af kurs på grund af vind. Det har givet et drøn,« siger Jesper Maack, der er PR- og kommunikationschef ved Molslinjen, og oplyser, at de kl. 12.15 var ved at flytte færgen fra kajen, så andre færger kan komme fra og til kajen.

Samtidig er alle passagerer kommet uskadte af færgen.

Uheldet vil få betydning for færgetrafikken resten af dagen og i hvert fald ugen ud.

»Færgen kommer allertidligst til at sejle igen 29. oktober. Så derfor vil der være færre afgange indtil da. Det vil selvfølgelig have indflydelse på trafikken,« siger Jesper Maack, der oplyser, at der derfor også vil være forsinkelser i dag.

Færgeselskabet aflyser flere af deres afgange fredag, skriver P4 Trafik København og Sjælland på Twitter. Det drejer sig om afgangene fra Aarhus klokken 12.30 og 16.15 og afgangeme fra Odden klokken 14.15 og 18.00.

Molslinjen har fået alle folk af færgen, og ingen er kommet til skade ved uheldet. BT har talt med flere passagerer ombord, der oplyser, at flere biler mulgivis er blevet skadet af det ryk, der kom, da færgen ramte kajen.

»At der ikke skulle være biler, der er beskadiget, er ikke rigtig. Da vi kørte fra dækket, så vi op til flere biler med buler,« siger Søren Schack, der var på vej til København med nogle venner.

Det kan kommunikationschefen ved Molslinjen ikke bekræfte. Men han oplyser, at hvis det er sket, skal man skrive til Molslinjen på deres hjemmeside.

Tidligere beskrev en passager på Molslinjens Facebook-side, hvordan det skete.

’Færgen bragede ind i kajen kl. 10.28 med alt for høj fart. Vi venter på information om hvad der så skal ske - kan se at der er en enkelt ansat der går rundt og informerer bilisterne. Men hvorfor også bruge storskærme, hjemmeside eller Facebook til at informere om hvad der nu sker? Godt der øjensynligt ikke skete noget med nogen ombord på færgen - ikke fordi vi er sikre på det. Heller ikke det bliver der informeret om. Bundkarakterer til Molslinjen. Kombardo igen...,’ skriver en bruger på Molslinjens side.

Debattøren Lisbeth Zorning befinder sig også på færgen. Hun forklarer på Twitter, at færgen snurrede rundt, efter den ramte kajen.

'Når man er på molsfærgen, og den hamrer ind i kajen på Odden og bagefter snurrer rundt ska man så blive i bilen eller løbe op på dækket?,' skriver Lisbeth Zornig på Twitter.

Artiklen opdateres...