Da Steffen Mettin Jensen skulle have fjernet en tatovering, gik han til tattoo-remove.dk. Det fortrød han hurtigt bagefter.

Steffen Mettin Jensen besluttede sig for at få fjernet en større tatovering på hånden sidste år og efter noget research, gik han til Jesper Jørgensen, der er ejer af tattoo-remove.dk i Roskilde. 

Men Steffens hånd svulmede op efter behandlingen, var meget smertefuld og fuld af blodige vabler. En bruger på Facebook beskriver endda, hvordan et familiemedlem juleaften var nødt til at made Steffen. Han kunne ikke selv bruge gaflen.

23


Steffen Mettin Jensen har nu lagt dokumentation af sin sårede hånd op på sin Facebook-profil og advarer andre mod at gå til Jesper Jørgensens klinik i Roskilde. 

- I må aldrig gå ind til den mand og få fjernet jeres tatoveringer. Han er en bums, som har købt en lasermaskine, men aner intet om at bruge den, det kan I jo se på min hånd. Håber I vil dele billederne med alle jeres venner, så vi kan få stoppet den mand med at lave svineri på folk, skriver Steffen ved billederne, der er blevet delt over 4.000 gange på det sociale medie. 

Men ifølge ejeren er reaktionen normal, selvom den kan virke voldsom. Og så fortæller han på sin egen Facebook-profil, at Steffen Mettin Jensen efter sin behandling forsøgte at afpresse ham. 

- .Jeg snakkede med Steffen om det, inden vi begyndte behandlingen, og advarede ham også om, at der var mulighed for at kunne få vabler. Steffen blev temmelig forskrækket over størrelsen på vablerne og mente selv, at han havde fået en tredjegradsforbrænding. Han vendte tilbage til Tattoo-remove.dk og krævede en sum penge (tror vi kalder det afpresning her i Danmark), fordi ellers ville han sagsøge mig og gå til avisen og ødelægge hele Tattoo-remove.dk. Jeg har på intet tidspunkt lavet tredjegradsforbrændinger på Steffen, og jeg har ikke tænkt mig at bukke under og lade mig afpresse af nogen som helst, skriver Jesper Jørgensen på sin Facebook. 

Tatoverings-fjerneren mener, at hans tidligere kunde prøver at starte en 'hade-hetz' mod ham og hans forretning, men selvom der er mange, der bakker Steffen op, så er der også mange, der mener at Steffen overreagerer og burde have undersøgt konsekvenserne af indgrebet noget grundigere. 

- Sorry to say, men dette må du have i bagtankerne, da laserenergien 'sprænger' farvepigmentet fra hudens celler til mindre fragmenter! Selvfølgelig vil kroppen reagere stærkere på nogen end på andre, men det er ikke et naturligt indgreb! Derfor mener jeg, at det er ganske uforskammet at udstille denne tatovør/whatever som en skurk, fordi DU ikke tænker dig om!, skriver en bruger blandt andet, og mange andre lignende kommentarer vidner om, at mange er enige. 

Jesper Jørgensen fastholder på sin Facebook, at han ikke har gjort noget forkert, selvom billederne er voldsomme.

- Er dog lidt ærgerlig over at Steffen Mettin Jensen ikke har lagt nogen nutidige billeder op hans hånd. For sidste gang jeg så hans hånd, var der forsvundet rigtig meget af tatoveringen, og den var helet helt perfekt, og uden hverken ar eller mén, skriver han på Facebook.