En gæst på en guidet »spøgelsestur« på Egeskov Slot blev lørdag så skræmt, at det endte med et knytnæveslag mod en ansat, der var klædt ud som spøgelse.
En gæst på en guidet »spøgelsestur« på Egeskov Slot blev lørdag så skræmt, at det endte med et knytnæveslag mod en ansat, der var klædt ud som spøgelse. Foto: CLAUS FISKER

Arrangementet »Lys og Gys« på Egeskov Slot er uhyggeligt, og for en af de tilmeldte lørdag blev det faktisk så uhyggeligt, at gæsten så sig nødsaget til at slå et af slottets »spøgelser«, skriver fyens.dk.

Det skete, da en ung kvinde forklædt som spøgelse sprang frem foran gæsterne under en rundtur på slottet. Slaget ramte kvinden så uheldigt i mellemgulvet, at hun fik slået luften ud af sig og efterfølgende blev kørt på skadestuen.

- Selvfølgelig skal man aldrig nogensinde slå, men vedkommende der gjorde det var meget ked af det, og hende der blev slået er klar over, det ikke var med vilje. Så der er ingen grund til at lave mere ballade ud af det, lyder det fra greve Michael Ahlefeldt fra Egeskov Slot, til fyens.dk.

Den kvindelige medarbejder fik det hurtigt bedre, og hos Fyns Politi nedtoner man også hændelsen.

- Jeg regner ikke med at bruge energi på det i dag. Det er dog stadig vold mod den ansatte, men der er formildende omstændigheder, siger Lars Fredensborg, vagtchef hos Fyns Politi, til fyens.dk.

Greven på slottet påpeger, at »Lys og Gys«, som i alt involverer 70 frivillige »spøgelser«, er meget uhyggeligt.

- Hvis man virkelig vil skræmmes, er det afsindigt uhyggeligt. Det er ikke for sjov, vi siger, at børn under 12 år ikke skal komme, siger han til fyens.dk.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.