Datteren solgte sin hest og sønnen opgav bilen under opstarten, men nu overhaler familiens restaurantkoncept tunge konkurrenter som Jensens Bøfhus og Bones, og de fire ejere trækker 30 millioner kroner ud til sig selv.

Et restaurant-koncept, der bygger på altid at servere 15 forskellige slags kød, er blevet så stor en succes for den sønderjyske ejerfamilie, at de nu to år i træk har trukket 15 milioner kroner ud til sig selv. Det skriver Børsen.

Det er iværksætter parret Flemming og Ketty Rosenfeldt Sunddal og deres børn Kristina på 26  år og Martin på 31, der står bag succeses-kæden Restaurant Flammen, som i denne måned åbner sin 10. restaurant.

Konceptet er en buffetrestaurant, det altid tilbyder 15 forskellige slags kød.

I denne måned åbner kæden i København.

I 2009 da den første restaurant skulle åbnes i Kolding krævede det hele familiens indsats. Datteren solgte sin hest og sønnen afstod sin bil.

»Vi havde jo lidt på kistebunden hjemme fra den lille landkro af. Vi samlede sammen i puljen, og så fik vi ingen løn det første år. Der gik lang tid, inden vi turde hive penge ud af restauranten,« siger Ketty Rosenfeldt Suddal til Børsen.

Den lille landkro var familiens oprindelige købmandskro i Fole ved Gram i Sønderjylland.

Mens konkurrenter som Jensens Bøfhus og Bones kæmper, i Jensens Bøfhus' tilfælde med et solidt minus på bundlinjen, vokser Restaurant Flammen og har sanmtidig et samlet plus på næsten 37 millioner kroner efter skat på to regnskabsår.

Kæden er ejet ligeligt af de fire familiemedlemmer.