Den populære skuespiller, Per Pallesen, vil gerne have, at dronning Margrethe forlader sin trone og lade kronprins Frederik komme til.

Men det synspunkt får han nu smæk for. I et læserbrev i Fyens Stiftstidende, skriver Ole Sahl fra Morud ved Odense, at Per Pallesen hellere selv skulle tage sin afsked.

Per Pallesen er meget royal og en ven af kongehuset.  I sin tid skvattede han i Margrehes kjole under megen moro, da han dansede lancier med hende.
Han mener, at dronningen bør abdicere inden for en periode af ni år,  og siger i den forbindelse til ritzau, at det engelske kongehus er et skræmmeeksempel.

- Når man ser, at den engelske dronning overhovedet ikke vil overlade posten til Prins Charles, så ender han jo med at blive en gammel konge. Det er da ikke særlig sjovt for landet, siger den tidligere chef for Nørrebro Teater.

- Dronning Margrethe skal ikke blive hængende, til hun ikke kan mere. Hun bør gå af, før kronprins Frederik fylder 50 år. Jeg synes, man skal gøre plads til ungdommen, for det er noget sjovere at have en ung konge, siger skuespilleren.

Men Ole Sahl fra Morud kan ikke lide Per Pallesens synspunkt.

-Måske skal Per Pallesen selv følge følge titlen på det stykke, som han havde hovedrollen i på Odense Teater her i  vinter "Afsked".  I mine øjne og ører var det en middelmådig og dårlig indsats, Per Pallesen ydede. Derfor: "Afsked" Per Pallesen, og lad vores drolnning passe sit job og sin afsked, skriver Ole Sahl i sit harmdirrende læserbrev.