70 mm regn på små to timer over Billund. Onsdagens vejr byder generelt på kraftige regnbyger. De værste byger står nu over Fyn og Jylland, men resten af landet går næppe fri af regnen.

Ifølge vejret.tv2.dk, så er der faldet ikke mindre end 70 mm regn over Billund på kun knap to timer.

Lufthavnen er nu åbnet igen, efter at have haft en landingsbane under vand og tekniske problemer på grund af lynnedslag.

Lufthavnen informerer, at man skal påregne mindre forsinkelser efter den korte lukning

Indtil videre har Billund fået over 100 mm på et døgn. Men den kraftige regn pøser forsat ned over den jyske lufthavnsby.

- Det bliver spændende at se, om Billund når op over de 100 mm nedbør på fem timer, for så bliver det virkelig vådt, siger meteorolog hos TV2, Peter Tanev.

Når det regner mere end 15 mm på en halv time, så er der tale om skybrud.

Selv om vejret.tv2.dk skriver, at der er tale om skybrud, så er DMI, Danmark Meteorologiske Institut, mere forsigtige med at udtale sig ud fra de foreløbige vejrdata.

HAR DU BILLEDER - SEND DIT VEJRBILLEDE TIL B.T. HER

- Det tordner over Billund og Vejle, men om der er tale om skybrud eller ej, det kan jeg hverken be- eller afkræfte, siger vagtchef hos DMI's vejrservice Henning Gisselø til bt.dk

Lige nu regner det ikke kun voldsomt over Billund og Vejle, meget af Jylland og Fyn er også dækket af regntunge skyer.

- Det regner rigtig meget på Fyn, og et godt stykke op i Jylland, og det bliver det nok ved med, siger DMI's vagtchef til bt.dk

Dagens vejrudsigt fra DMI lyder som følger.

- Vi har varslet kraftig regn over Syd- og Sønderjylland, Fyn, Østjylland og Midt- og Vestjylland, siger vagthavende meteorolog Steen Rasmussen fra Danmark Meteorologiske Institut til bt.dk

Regnen vil formentlig komme i byger først på dagen, for derefter at blive til mere jævn nedbør hen over middag.

Varslet om kraftig regn betyder, at der vil falde omkring 25 millimeter over de varslede områder, men resten af landet går heller ikke fri i denne omgang.

- Hen på eftermiddagen vil både Nordjylland, Sjælland og Bornholm også have fået noget regn, men det bliver nok næppe så slemt som i de egne, hvor der er varslet med kraftig regn, siger Steen Rasmussen til bt.dk