En 22-årig mand har meldt sig selv til politiet efter i weekenden at have svinet ekstraordinært meget på Amager Strandpark.

Da skraldefolk mødte op på Amager Strandpark mandag morgen opdagede de et svineri ud over det sædvanlige. Nu har manden bag svineriet meldt sig selv til politiet.

Han havde holdt en fest på 10-øren på Amager Strandvej. Festdeltagerne efterlod sig et større svineri af madrester og andet affald på feststedet. Den 22-årige mand, der selv mødte frem hos politiet, forklarede, at det var meningen, at der skulle ryddes op om mandagen. Området var imidlertid forinden blevet ryddet og rengjort af Amager Strandpark selv.

Læs også: Helt vildt: Hvem er disse skraldesvin?

Læs også: Derfor sviner vi

Det var også et svineri ud over det sædvanlige kunne Lars Christoffersen berette, der mødte op som en af de første skraldefolk på stedet.

- Der var smadrede flasker, batterier, cykler, og flere kilo spaghetti lå spredt ud over det hele. Der var også efterladt et badebassin og endda en hel pavillon, siger han og fortsætter:

- Det her var et helt særligt hensynsløst tilfælde og skreg langt væk af ligegyldighed. Det er sjældent, vi ser, at folk er så arrogante, at de efterlader så store mængder skrald, sagde Lars Christoffersen.

B.T. sætter fokus på danskernes hensynsløshed med sommerkampagnen 'Uden Hensyn'. Deltag i debatten på vores Facebook-side.

Har du oplevet eksempler på gral hensynsløs opførsel i det offentlige. Kontakt bt.dk på 1929@bt.dk eller via sms/mms her.