Ved du noget om sagen, og har du foto eller video? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Med cirka 20 minutters mellemrum blev der indleveret to meldinger om bombetrusler på to forskellige, jyske skoler omkring mandag middag.

Rønde Skole på Djursland modtog oplysninger om en mulig bombe klokken 12, men der 12.20 løs samme melding på Rolf Krakes Skole i Holstebro.

Alle elever på begge skoler blev hurtigt evakueret, og situationen er begge steder under kontrol og videre eftersøgning. Men selv om alt i følge både Østjyllands Politi og Midt- og Vestjyllands Politi forløb roligt, så blev situationen tager særdeles alvorligt.

På Rolf Krakes Skole i Holstebro blev børnene i 0.-4. klasse mødpassen i den nærtliggende sportshal, mens de ældste elever blev sendt hjem.

Fotografer på stedet har kunnet dokumentere, at der var stress på. Meget unge børn hurtigt blev hentet og fjernet fra skolens grund, så de knap nåede at få passende påklædning på i januar-kulden.

Foto: Johan Gadegaard
Vis mere

Foto: Johan Gadegaard
Vis mere

Foto: Johan Gadegaard
Vis mere

Foto: Johan Gadegaard
Vis mere

'Vi har kl. 12.20 modtaget en bombetrussel mod Rolf Krakes Skole i Holstebro. Alle er evakueret. Ammunitionsryddere og sprængstofhunde er rekvireret,' har Midt- og Vestjyllands Politi meldt ud om bombetruslen i en pressemeddelelse, og har ikke siden haft nye oplysninger i sagen.