Eleverne på erhvervsakademiet Cphbusiness uddeler dumpekarakterer til deres skoles håndtering af elevernes eksaminer.

Lørdag kunne BT fortælle, at samtlige 54 markedsførings-studerende, havde fået en eksamensopgave, som var identisk med en, de tidligere havde fået, hvilket resulterede en om-eksamen.

Nu er den så gal igen. Søndag aften har eleverne der læser 'International Markedsføring & Salg' fået besked på, at også de skal tage deres eksamen om. Af en e-mail, som flere studerende har sendt til BT fremgår det:

'Eksamensopgaven, som blev udleveret til eksamen den 14. januar, blev fejlagtigt gjort tilgængelig allerede aftenen før eksamen. Derfor må Cphbusiness desværre stille krav om, at I alle tager en omeksamen i faget', skriver skolens studieadministrationschef i den rundsendte mail.

BT har været i kontakt med flere af de elever, som nu skal tage den fire timers lange eksamen en gang mere. De er alle målløse over, at skolen nu har kvajet sig - igen.

»Det er jeg ret træt af, for jeg synes, det var en ret hård eksamen. Og så har jeg sådan set lidt svært ved at forstå, hvorfor man vælger at lægge den ud dagen før. Men der er vel ikke noget at gøre, jeg er jo nok nødt til at tage den en gang til,« siger en af eleverne til BT.

I mailen fra skolen kalder man den nye eksamens-bommert for 'en beklagelig fejl'.

»Vi undskylder mange gange for de uheldige omstændigheder og har allerede nu indført ekstra kontrol,« skriver man.

BT har forsøgt at få en kommentar fra Cphbusiness.