Danstruplund - købt af Ole Astrup Madsen.
Danstruplund - købt af Ole Astrup Madsen. Foto: Søren Bidstrup

Nedturen total for tidligere landsholdsspiller i håndbold

Uden held har Skattecenter København forsøgt at få fat i ejeren af selskabet Holding Joker, som er en 59-årige tidligere top-håndboldspiller og ejendomsmagnat.

Nu bliver eks-rigmanden, som sidst havde adresse på Strandvejen i Ålsgårde, efterlyst i Statstidende. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

I 2006 købte dengang 53-årige Ole Astrup Madsen lystejendommen Danstruplund ud til Esrum Sø for intet mindre end 37 millioner kroner. Nu godt seks år efter ser situationen helt anderledes ud for erhvervsmanden, som startede som håndboldspiller, og i en periode spillede på landsholdet.

Herregården er forlængst solgt på tvangsauktion med et større tocifret milliontab for kreditorerne, og nu er også skattevæsenet repræsenteret ved Skattecenter København ude efter investoren.

Således har Skat efterlyst Ole Astrup Madsen i Statstidende i sin egenskab af direktør og ejer af anpartsselskabet Holding Joker, og indkaldt ham til at møde i Skifteretten i Helsingør torsdag, hvor der vil blive indgivet en konkursbegæring med selskabet.

- Indkaldelsen forkyndes i Statstidende, da anden form for forkyndelse ikke har været mulig, lyder det fra Skifteretten i Helsingør. Selskabets seneste adresse var en strandvejsvilla på en adresse på Nordre Strandvej direkte ud til vandet, som dog i dag er sat til salg for lidt under syv millioner kroner. Hvor stor skats tilgodehavender er, fremgår ikke af meddelelsen i Statstidende, men det fremgår Holding Joker Aps' seneste offentliggjorte regnskab for 2010 - som Frederiksborg Amts Avis har gennemgået - at skattegælden var på over en halv million, og selskabet havde kortsigtede gældsforpligtelser for 24,6 millioner kroner.

Selskabets revisor tog da også forbehold for den fremtidige drift.

Ole Astrup Madsen blev i øvrigt allerede i 2009 erklæret personlig konkurs.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.