Dronningen bød tirsdag aften Danmarks kultur-elite til bal på Christiansborg Slot. En efter en ankom kulturpersonlighederne i Drabantsalen på Christiansborg, hvor den fremmødte presse ventede i spænding.

Som det hør og bør, skal Hendes Majestæt ankomme til festlighederne som den sidste, men det var bare ikke tilfældet tirsdag aften.

I stedet brød den danske popdronning Medina alle etiketter og ankom hele 10 minutter efter dronningen - sandsynligvis sammen med sin nye kæreste, modellen Sebastian Baui Lund.

Men Medina var ikke den eneste af de indbudte gæster, der trak sin ankomst i langdrag og sendte hoffet på ekstraarbejde.

Også skuespiller Thure Lindhardt kom flere minutter for sent til aftenens arrangement.

Dronningen inviterede her til aften over 300 af de mest kendte danske sportsstjerner, sangere, skuespillere og andre kulturpersonligheder til 'aftenselskab'. Derudover var regeringen også repræsenteret i form af kulturminister Bertel Haarder og statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Endnu engang ankom dronningen i ensom majestæt uden sin ægtefælde, prins Henrik, der officielt er gået på pension fra sine royale pligter.