Lyt til artiklen

Ved du mere om sagen? Kender du forældrene til det lille barn? Så hører vi gerne fra dig. Skriv til 1929@bt.dk eller på Facebook.

En mor fik sig en yderst ubehagelig oplevelse, da hun torsdag skulle hente sin to-årige søn i vuggestuen.

Da moderen klokken 16.45 ankom til Børnehuset Lodbjerggård i den lille, sjællandske by Strøby, blev hun mødt af et fortvivlet personale, der ikke vidste, hvor hendes lille søn var. Det skriver sn.dk.

De gik i gang med at lede, og det viste sig, at drengen lå i en barnevogn i et aflåst skur, hvor barnevognene normalt sættes ind over natten. Her havde han ligget i fem timer - siden han blev lagt til at sove middagssøvn klokken 11.30.

Anton Svendsen, der er er centerchef i Stevns Kommune, lægger over for sn.dk ikke skjul på, at det er en meget skidt situation.

»Det er en meget ulykkelig sag, som selvsagt har berørt os alle dybt. Både forældre og ansatte. Det må ikke ske, men det gjorde det,« siger centerchef Anton Svendsen, der også fortæller, at der nu bliver taget hånd om både personale og forældre.

Han fortæller, at vuggestuen efter episoden har aftalt med forældrene, hvordan man bedst muligt kan hjælpe dem. Vuggestuen vil samtidig stramme op på procedurer og retningslinjer for dagligdagen, så det ikke gentager sig.