Den ung-feministiske blog 'Kussesumpen', der siden 2013 har beskrevet livet som feminist i 20'erne med alt fra skedeprutter, voldtægtsfantasier og sprøjteorgasmer fra fire anonyme blogger, bliver nu til et teaterstykke.

Det skriver Politiken.

Teaterstykket bliver baseret på historier fra de fire bloggere, der går under dæknavnene: Ældstekussen, sprøjtekussen, boreliakussen og yngstekussen, og vil handle om 'at gøre op med det herskende kvindeideal'.

Fem kvindelige skuespiller skal opføre de sjove situationer og tanker om det unge kvindeliv på teatret 'Sorte Hest' på Vesterbrograde i København.

Én af dem er Vanessa Moliné Petterson, der blandt andet laver en anti-mor-monolog:

»Jeg skal ikke være mor. Så er det sagt. Det siger mig ikke noget (...) De kloge, ja, eller bare mødrene, siger, at det der med at føde er en smuk ting. Du bringer nyt liv til verden, som du har båret i dig i 9 måneder. Ja, wauw og jeg har også taget 40 kilo på i væske og fået så mange strækmærker og slap hud, at jeg kan brede mig ud over hele Sjælland og øerne. Og skulle vi aldrig tale om, at risikoen for at flække i to dernede er ret stor?! Og ikke bare flække lidt i kussen, nej, flække hele vejen op til røvhullet. Jeg bliver selvfølgelig syet sammen. Det’ klart. Men hvem gider at have et fucking korsstingsbroderi fra skeden og op til røvhullet«, siger hun ifølge Politiken.

Tabuer som at fortryde børn, at tænde på analsex eller at få depression, samtidig med at man skal opretholde det perfekte liv på Instagram, er flere af de temaer, som teaterstykket ’Kussesumpen’ handler om. Teaterstykket har premiere på Teatret ved Sorte Hest fredag 4. august.

26-årige Jacobe Orry er en af kvinderne bag bloggen 'Kussesumpen', og hun er også blandt de fem skuespillerinder, der skal spille i aften 4. august. Hun har et bestemt mål med forestillingen: At vise kvinden, som den er, og som gør op med kvindeidealet, der overskygger unge kvinder i dagens Danmark.

Instruktør bag teaterstykket er Camille Sieling Langdal, og de andre skuespillere er Vanessa N. Moliné Petterson, Pernille Rosengren og Josephine Angelica Lorentzen.

Josephine Angelica Lorentzen er mest nervøs for, at hendes farfar kommer og ser forestillingen. Én af hendes replikker er: 'Bare kald mig anal-pigen', og hun frygter, at hendes farfar får et hjertestop.