I denne uge er den 51-årige tv-vært Bubber med i TV3-programmet 'Til middag hos', sammen med Thomas Skov, Ditte Ylva og Pia Allerslev. Bubber er dog i flere programmer kommet lidt i klemme med sine holdninger, fordi han blandt andet kritiserede Thomas Skovs mad ved bordet.

I mandagens program var der middag hos DR-værten Thomas Skov, der valgte at servere tarteletter og stegt flæsk for sine gæster. Maden faldt dog ikke helt i Bubbers smag, og han fortalte blandt andet aftenens vært, at han mente, det så uappetitteligt ud.

Tirsdag startede han en diskussion med skuespillerinden Ditte Ylva om, hvorvidt hun som person var for vild og selvstændig til nogle mænd, og onsdag sagde han blandt andet, at 'politik er lidt et mandefag' under middagen hos borgmester Pia Allerslev.

Det har fået mange seere til at rase over den 51-årige tv-værts opførsel i programmet, og mange giver deres mening til kende på Facebook-siden 'Bubber' og på BT's side. Nogle går så langt som at sige, han skal 'tilbage i badekarret - med hentydning til børneprogrammet fra 1990, mens andre mener, at det i bund og grund handler om, at tv-værten mangler lidt pli ved bordet.

'Det er vist på tide at du for læst noget om takt og tone.for du er godt nok,nej uforskammet er ikke det rette ord,men dum og provokerende.har sku aldrig set nogen på tv opføre sig så dårligt som dig.skam dig,' lyder det eksempelvis fra Viktor Knudsen på Bubber-fansiden.

Flere kalder Bubbers opførsel for decideret provokerende, og han har da også startet diskussioner med både Ditte Ylva og Pia Allerslev i programmerne.

En anden er meget chokeret over Bubbers opførsel og kan ikke forstå, hvad han bilder sig ind.

Mange har særligt bidt mærke i episoden, hvor Bubber kritiserer Thomas Skovs mad. Og flere mener, at det er et tegn på dårlige manerer og ubehøvlet at kritisere maden ved bordet.

Der er dog nogle seere, der på TV3's Facebook-side skriver, at Bubber blot er ærlig, og at de er glade for, han siger sin mening om tingene. Og Facebook-brugeren Henrik Vejlø har endda et forslag til, hvordan Bubber kan gøres mindre ærlig.

Her hentyder han tydeligvis til dengang, Bubber sammen med Chili Klaus skulle spise verdens stærkeste chili. Her kunne Bubber slet ikke sidde stille, og det var tydeligt, at han havde det meget svært efter at have spist krydderiet.

I torsdagens afsnit af 'Til middag hos' skal gæsterne på besøg hos netop Bubber. Hvordan det går, kan du se på TV3 klokken 19.