Fiskerne bag Team Thyfisker.dk fik sig noget af en overraskelse, da de den 7. maj var på havet og fange torsk. Fangsten blev god med flere sej på 10 kg og over, men hvad de ikke havde regnet med var, at de pludselig skulle komme i nærkontakt med en hel flok spækhuggere.

- Der var spækhuggere helt oppe ved båden, vi kunne have klappet dem, hvis vi ville, skriver teamet på deres hjemmeside.

Det begyndte ellers kedeligt. Fiskene bed ikke rigtig på ved de vante steder

- Herefter satte vi kursen endnu længere ud, det gode vejr skulle bare udnyttes! Således nåede vi omkring 45 mil til havs…, skriver de tre fiskere bag Team Thyfisker på deres site.

- Her skete der virkelig noget! Vraget lå på lige godt 100m vand, og der var god fangst fra første pirketag. Til en start havde vi lidt ”problemer” med at komme ned til vraget, dette skyldtes en stor stime Sej der stod på vraget. Men intet er naturligvis så skidt, at det ikke er godt for noget :o) Det gav nemlig flere rigtig flotte Sej, med den største på over 10kg!, skriver fiskerne.

- Efter lidt tid på vraget blev vi vidner til en af de større naturoplevelser! En flok Spækhuggere kom tæt på, endog MEGET tæt på…. Der var spækhuggere helt oppe ved båden, vi kunne have klappet dem hvis vi ville…

Nu kunne dette jo være en af de sædvanlige lystfiskerhistorier, men Emil og Nichlas Christensen og Casper Mølgaard fra Team Thyfisker har deres dokumentation i orden.

Nichlas var ikke helt tryg ved situationen, men havde dog mandsmod nok til at optage denne fantastiske video.

SMS

Hitter på Facebook