Den tidligere Se og Hør-journalist Ken B. Rasmussens bog 'Livet, det forbandede' har fået oceaner af omtale i de danske medier.

Og resultatet lader ikke vente på sig for den debutterende forfatter. Første oplag af 'Livet, det forbandede' på 5.000 eksemplarer er blevet udsolgt på blot én dag. Bogkompagniet - forlaget bag bogen - ligger ikke inde med flere eksemplarer, men er snart klar med et nyt oplag på yderligere 5.000.

Bogen har især fået meget omtale på grund af den opsigtsvækkende afsløring af, at Se og Hør i mindst fire år har betalt en it-specialist for at overvåge kongelige, politikere og andre kendte danskeres kreditkortinformationer.

I Ken B. Rasmussens bog finder den systematiske overvågning sted på ugebladet 'Set og Hørt' fra 2008 til 2012, men BT har dokumentation for, at også virkelighedens Se og Hør har gjort brug af de ulovlige metoder. 

Det har ført til den potentielt største medieskandale i Danmark nogensinde. Sagen har fået den tidligere chefredaktør på Se og Hør, Henrik Qvortrup, til at stoppe på TV2, mens ugebladets tidligere nyhedschef Lise Bondesen er blevet sendt på ferie på ubestemt tid af Ekstra Bladet, hvor hun i dag er redaktionschef.

Hvis ugebladet Se og Hør systematisk i fire år har betalt en it-ekspert for at levere kreditkort-oplysninger om kendte danskere til bladets journalister, så risikerer både it-eksperten og journalisterne bag artiklerne at få en sag på halsen.

Herunder Ken B. Rasmussen. Indtil da kan forfatteren glæde sig over, at han tilsyneladende har skrevet en bestseller.