____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Den i årevis formentlig bedst beskyttede og mest truede danske toppolitiker, Dansk Folkepartis formand indtil 2012, Pia Kjærsgaard, fik i 2010 lækket både hende og hendes mands fulde CPR-numre til Se og Hør.
 
Det viser SMS-beskeder i sagen, som BT har gennemgået.

De nye oplysninger viser, at Se og Hørs kilde med tilknytning til Nets ikke kun kunne skaffe enkeltstående oplysninger om kendte og kongeliges kreditkorttransaktioner, men også adresser og CPR-numre. Også CPR-numre på andre personer end Pia Kjærsgaard er videregivet til ugebladet.

Se og Hør-skandalen: Listen vokser - her er de kendte og kongelige som blev overvågetJournalister på Se og Hør var i sommeren 2010 så frustrerede over, at bladet ikke kunne spore Pia Kjærsgaard - idet hun ikke brugte sit kreditkort under ferier - at bladet udvidede overvågningen til også at omfatte hendes mand, Henrik Thorup, og da det heller ikke gav resultat, sendte Se og Hørs kilde, en i dag 45-årig it-specialist, på eget initiativ Kjærsgaards og hendes mands fulde navn og CPR-nummer til bladet.

- Har checket så langt tilbage og på flere udløbede kort, intet er der … kan det hjælpe med deres CPR-numre?, lød det i en SMS til to journalister på Se og Hør, Ken B Rasmussen og Kasper Kopping.

Kort tid efter modtog begge journalister så en SMS med navn, adresse og CPR-numre på Pia Kjærsgaard og hendes mand, Henrik Thorup. Parret har i årevis levet i et stærkt beskyttet hus med alarm, overvågning og PET-beskyttelse i døgndrift.

- Det er møghamrende ubehageligt, siger Pia Kjærsgaard.

Hun fortsætter:

Læs også: Se og Hør-skandalen: Her er de afslørende mail- Selvfølgelig har jeg tænkt, efterhånden som oplysningerne om dette er kommet frem, at hvorfor skulle jeg ikke være én af dem? Det har jeg haft en fornemmelse af, at jeg ville være; jeg var jo partiformand - det modsatte ville næsten være underligt. Men når jeg nu får vished om, at det faktisk var tilfældet, og også omfattede mit CPR-nummer, så kan jeg alligevel mærke, at det ryster mig. Det virker mere ubehageligt, når jeg nu faktisk får vished, siger Pia Kjærsgaard.

Af materiale, BT har gennemgået, fremgår det, at mindst 86 personer i årene 2008-2011 - og måske senere - var omfattet af Se og Hørs overvågningsprogram, og at overvågningen ikke kun omfattede meget kendte, men også en lang række tidligere sportsstjerner, tv-værter, skuespillere og tidligere straffede.

Også ægtefæller til kendte blev overvåget.