x

Opret profil

Indtast din e-mail samt en valgfri adgangskode på min. 6 karakterer, for at oprette en profil.

En brugerprofil er allerede oprettet hos Berlingske Media, med den e-mail du har indtastet. Log ind eller klik her for at nulstille din adgangskode.
Der er opstået en teknisk fejl. Prøv igen senere.
Din adgangskode skal være min. 6 karakterer
Markér venligst i ovenstående boks for at gå videre.

Din profil er oprettet

Tak fordi du har oprettet en profil. Du er nu logget ind på bt.dk. Vi har sendt dig en bekræftelse til .

Se kortet: Her åbner de nye Netto-butikker

Torsdag, den 4. december 2014 Åbning af Netto i Vesterbrogade Foto: Morten Dueholm
Torsdag, den 4. december 2014 Åbning af Netto i Vesterbrogade Foto: Morten Dueholm Foto: Morten Dueholm
Vis mere

I sidste uge meldte Dansk Supermarked ud, at der er en stribe nye Netto-butikker på vej rundt om i landet i løbet af året, og nu løfter supermarkedskæden en del af sløret for, hvor de nye butikker skal ligge.

Flere af de nye discountsupermarkeder kommer til at ligge ved større byer som København og Aarhus. I København åbnes tre nye butikker, blandt andet en Døgnnetto på Esplanaden centralt i hovedstaden, mens Frederiksberg får to nye Netto-forretninger.

I januar åbnede Netto en ny butik i Viby ved Aarhus, og inden årets udgang forventer discountkæden at slå dørene op til yderligere to butikker i Aarhus-området.

Læs også:

»Vi åbner butikker over hele landet, men af konkurrencemæssige hensyn kan vi ikke fortælle præcist, hvor de alle skal ligge,« siger Mads Hvidtved Grand, kommunikationsdirektør i Dansk Supermarked, som ejer Netto-butikkerne.

Se også kortet her

Netto meldte i sidste uge ud, at kæden forventer at vokse med mindst 15 nybyggede butikker i løbet af 2015, og i en pressemeddelelse betegner Netto ekspansionen som »den mest omfattende udvidelse i en længere årrække«.

Dertil kommer, at Netto har planer om at renovere flere butikker, og i omegnen af 20 Netto-butikker flytter til nye lokaler i løbet af året.

»Vores ambition er fortsat at sikre, at de nuværende butikker bliver bedre. Selvom vi åbner mange helt nye butikker i år, holder vi vores primære fokus på flytninger, udvidelser og renoveringer for at sikre, at kunder og personale får bedre butikker at handle og arbejde i. Ekspansionen skal komme alle vores kunder og medarbejdere til gode,« siger Brian Seemann, der er landedirektør for Netto.

Læs også:

Nyheden om de nye butikker kommer i kølvandet på, at konkurrenten Fakta efter røde tal på bundlinjen i 2013 har meldt ud, at 13 butikker lukkes i 2015. I samme periode åbner discountkæden 12 nye butikker, og det samlede antal af Fakta-butikker reduceres dermed en smule i løbet af året.