Efter ni år som vært på TV 2's 'Go' morgen Danmark' takkede den populære vært Morten Resen af fredag morgen. Og redaktionen havde sørget for en overraskelse, som kom helt bag på Morten Resen og tydeligt gjorde ham rørt.

Morten Resen vidste ikke, hvad hans sidste arbejdsdag på TV 2's morgenflade ville byde på, så da Jesper Sørensen - også kendt som 'Drengen i den gamle krop' - gik ind i studiet og omfavnede ham, blev værten fuldstændig overvældet.

»Ej, hvor er det godt at se dig. Nu bliver jeg sgu helt .. årh. Jeg havde sagt til mig selv, at jeg ikke ville blive rørt. Ej, jeg vidste slet ikke, du kom. Det kunne du da godt have sagt,« sagde en rørt Morten Resten.

Jesper Sørensen

»Nej, så havde det jo ikke været en overraskelse,« svarede Jesper Sørensen.

Du kan se øjeblikket, hvor Louise Wolff overrasker Morten Resen og byder Jesper Sørensen velkommen i videoen her:

De to knyttede et stærkt bånd, da Morten Resen for første gang interviewede Jesper Sørensen for flere år siden. 37-årige Morten Reesen blev dybt fascineret af den progeria-ramte drengs positive livssyn. Hvor vi andre har tendens til at brokke os over ligegyldigheder, er 18-årige Jesper Sørensen altid glad og positiv - og det til trods for, at han lider af den sjældne progeria-sygdom, som gør, at han ældes ekstremt hurtigt.

Jesper Sørensen

Jesper og Hayley

»Han har et eller andet, som jeg synes er rigtig fedt at spejle sig i. Han har livet imod sig, og alligvel er han bare glad fra han står op om morgenen, til han går i seng. Og det er bare fascinerende,« sagde Morten Resen før han blev overrasket af Jesper Sørensen.

I sit allersidste 'Go' morgen Danmark' blev Morten Resen også præsenteret for et sammenklip af højdepunkterne fra sin tid som vært på programmet.

Men det var uden tvivl Jesper Sørensens overraskende visit, som gjorde det største indtryk.

Morten Resen ønsker hele Danmarks Jesper et stort tillykke med de 18 år.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.