Lars Seier Christensen (forrest) skyder penge i Kasi Jespers nye firma Endless Jewelry.
Lars Seier Christensen (forrest) skyder penge i Kasi Jespers nye firma Endless Jewelry. Foto: Simon Skipper
Kasi Jespers nye erhvervseventyr Endless Jewelry får indskudt kapital af Saxo Banks højprofilerede ejer Lars Seier Christensen.

En lille gruppe investorer med Lars Seier Christensen i spidsen har købt 23 procent af Endless Jewelry, hvor Jesper 'Kasi' Nielsen er direktør. Det skriver Børsen.

Lars Seier Christensen ønsker ikke at afsløre, hvor mange penge, han har skudt ind i smykkefirmaet, men han lægger ikke skjul på, at det drejer sig om et stort beløb.

- Fra mine sponsorinvesteringer er jeg vant til at være meget stilfærdig omkring det. Vi holder tallene for os selv. Men jeg kan da sige, at det er min største investering ud over Saxo Bank, siger Lars Seier Christensen til Børsen.

Han er endda klar til at investere yderligere i Kasi Jespers nye firma, hvis det bliver nødvendigt.

- Jeg er gået større ind i det her, end jeg har prøvet før. Og skulle der være behov for det, så er jeg klar til at gå yderligere et par skridt. Så længe jeg tror på ideen, vil jeg være klar til at lægge det, der måtte være nødvendigt, siger Lars Seier Christensen til Børsen.

Ejeren af Saxo Bank siger til avisen, at han på forhånd har 'forhørt sig' om Kasi Jespers omdømme, idet iværksætteren ligger i krig med både SKAT og sit tidligere firma, Pandora.

Kasi Jespers nye firma, Endless Jewelry, blev stiftet i 2013. Selskabets smykker sælges i over 2700 butikker, fordelt på 20 lande. Jesper Nielsen forventer en omsætning på omkring 350 millioner kroner i år.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.