18-årige Mads Johansen er overvældet over al den ros, han har fået, efter en video af ham syngende for sin nykonfirmerede lillesøster er gået viralt.

Det var egentlig bare en sød, ekstra gave til søsteren Maria, der for nylig blev konfirmeret i hjembyen Vejen. Men en hurtig gæst optog det gribende og lagde klippet på nettet, hvorefter det virkelig tog fat.

Klippet er i skrivende stund blevet set flere hundredtusinde gange både på Facebook og her på bt.dk, og roserne vælter ind over den unge musiker.

Læs også:

»Der er masser, der har skrevet og sagt 'hvor er det smukt' og 'sikke en storebror',« siger Mads Johansen til bt.dk og fortæller, at opmærksomheden også har været overvældende for lillesøsteren Maria.

»Hun er helt chokeret over, hvor mange har set det. Det er jo også fuldstændig vanvittigt, at flere end 250.000 har set det,« siger han.

Nummeret, Rasmus Seebachs 'I min øjne', er et helt særligt for de to søskende, fortæller Mads. De er begge er optaget af at synge, og netop 'I mine øjne' har de sunget både hver for sig og sammen i duet. Derfor var oplagt at synge lige præcis dén.

Læs også:

Men Mads' nervøsitet var faktisk tæt på at sætte en stopper for hele eventyret, før det overhovedet var begyndt.

»Helt ærligt, jeg var lige ved at melde afbud et par dage inden. Jeg var pissenervøs for det, men jeg valgte at sige, at det ville gøre min lillesøster glad, og valgte så at gøre det for hendes skyld. Så gjorde jeg det, og det var det hele værd. At se hende blive så glad, det betød sgu meget!,« siger den 18-årige, der nu nok må vænne sig til at blive bedt om at synge til alle familiefesterne. Det er dog fint med ham.

»Hvis lejligheden byder sig igen, så gør jeg det da,« siger Mads med et stort grin.