Foto: NICHOLAS KAMM

Din chef synes måske, at Facebook er noget pjank, som ikke hører til i arbejdstiden. Men nu kan du snyde din arbejdsplads' blokering af Facebook og ævle løs med Facebook-kontakter via Messenger.

I går blev Facebook-chat integreret i den danske version af Windows Live Messenger 11. Det skriver elektronik.guide.dk.

Det betyder, at du nu kan chatte med både dine Facebook- og Messenger-venner i samme program.

lamebook 1


Chefen gider ikke, at du spiller Farmville eller tjekker, om eks'en har fået en grim ny kæreste, men Messenger er derimod accepteret på de fleste arbejdspladser som et værktøj til effektivt at sende hurtige beskeder til kollegaer.

Men den nye generation af medarbejdere, de "digitalt indfødte", bruger også Facebook til at holde kontakt med både private venner og arbejdsforbindelser. Derfor er det nye ægteskab mellem Messenger og Facebook et smart alternativ, indtil bossen kommer med på bølgen.

FB2


Microsoft har indlemmet Facebook-funktionen, fordi der har været stor efterspørgsel, forklarer Troels Hviid, der er divisionschef for online i Microsoft, til elektronik.guide.dk:

- Mere end halvdelen af de over en million mennesker i Danmark, der bruger Messenger, benytter også Facebook. Nu har vi samlet det bedste fra to verdener ét sted, og det gør det lettere for vores brugere at holde styr på deres relationer - både private og arbejdsmæssige. 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.