Snestorm i Aalborg. Store mængder sne har begravet Nordjylland og her i Aalborg hvor sneen fortsat faldt søndag middag.
Snestorm i Aalborg. Store mængder sne har begravet Nordjylland og her i Aalborg hvor sneen fortsat faldt søndag middag. Foto: Henning Bagger
Sneen vælter stadig ned over Danmark, og har nu ramt Bornholm.

Allerværst rammer det Nordjylland, Nord- og Østsjælland, og det kan genere trafikken helt indtil mandag morgen, når folk begynder at tage par arbejde.

- Det bliver bøvlet at komme på arbejde i nogle dele af landet, hvor der kan være trafikale problemer på Sjælland og Nordjylland mandag morgen, siger vagthavende hos DMI Lars Henriksen.

Snevejr


Ringsted

Det, der gør situationen ekstra voldsem, er, at det blæser kraftigt helt op til kuling ude ved kysterne i Nordjylland og Østsjælland.Derfor fyger sneen og lægger sig i store driver, hvor det er nemt at køre fast.

Tidligere på dagen meldte både Falck og Dansk Autohjælp, at de har lavet mere end 100 fritrækninger af biler, og det antal stiger stødt dagen igennem. Derfor skal man helst ikke bevæge sig ud i bilen i de dele af landet, der er værst ramt. Hvis du har meget vigtigt gøremål, skal du huske varmt tøj, en skovl og gerne varme drikke.

SENDT DIT BILLEDE FRA SNESTORMEN TIL BT PÅ 1929@bt.dk - ELLER SE HER HVORDAN DU OGSÅ KAN SENDE TIL BT

Der er dog dele af landet, hvor stormen er drevet over, og sneen er tøet.

- på Fyn er der en til tre graders varme og svag til let sydvestlig vind, så her er snestormen afblæst, og sneen tør. Også i Vest- og Sydjylland og Vestsjælland begyder det at blive positive temperaturer, siger Lars Henriksen.

1


Sneen vil forsætte med at hagle ned til ud på aftenen i Nordjylland og Nordsjælland, og det tager først af i itensitet hen ad aftenen, men det stopper ikke med at sne.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.