DR bruger cirka et døgns sendetid på Ramadanens afslutning i løbet af uge 33. Derudover laver Koncerthuset et heldagsarrangement med en stor koncert og ifølge DR, 'mad, dans, musik og godter til børnene'.

Det huer ikke Dansk Folkeparti, der raser over, at Danmarks Radio bruger meget krudt på at dække afslutningen på den muslimske Ramadan, Eid.

Næstformand i DRs bestyrelse og medlem af Dansk Folkeparti, Ole Hyltoft er rasende, og sammenligner, i ramme alvor, DRs hyldest til Eid og Ramadanen med 'de mange uvidende og naive danskere, der i 1930’erne hyldede Hitlerjugend for al den sunde idræt, gode mad og den friske musik.'

Det er primært DRs radioflader, der fejrer den muslimske højtid. P3 bringer 21 timer om Eid og Ramadanen i løbet af uge 33. Kanalen sender hver dag fra 9-12 temaudsendelser om om højtiden. Der vil også blive sendt to timer fra Koncerthusets arrangement.

Herudover har P1s Kulturnyt 14 minutter hver dag om Eid melllem 12:46 og 13:00. P1 Morgen vil have talrige indslag også og programmet Radiofortællinger laver en halv times program om lørdagen.

P2s ugentlige musiknavn, Simona Abdallah, spiller arabisk musik og er gennemgående på kanalen hele ugen. Hun får også sit eget program på godt en halv times varighed. Der laves også et to timer langt temaprogram om arabisk musik.

P4 København beskæftiger sig også gennemgående med journalistiske vinler om emnet.

Koncerthusets arrangement vil om formiddagen være målrettet børnefamilier, børnehaver og skoleklasser. Der vil være koncerter og mange aktiviteter. Ramasjangbussen vil også være til stede.

Om eftermiddagen kommer der madboder, kamelridning og mini-tivoli på pladsen ved DRs Koncertsal. Indenfor vil der være store koncerter og aktiviteter. 

DRs tv-kanaler har ikke umiddelbart programsat noget i forbindelse med den muslimske højtid.