Sex-miljøet er lukket. De udenlandske prostituerede er bange og vil ikke stå frem, fortæller tidligere sexarbejder, der nu fortæller sin historie til B.T. Se videoerne her på siden.

Den 39-årige Joanna Tomaszewicz har arbejdet på 18 forskellige bordeller i Jylland og på Fyn.

Nu forsøger hun sammen med B.T. at komme ind på sine tidligere arbejdspladser, så offentligheden kan se stederne.

Sammen med B.T. besøger hun 14 bordeller, men som det kan ses i videoen øverst i denne artikel, bliver vi afvist i døren de fleste steder. Andre steder bliver der ikke lukket op. Undervejs forsøger Joanna Tomaszewicz også at ringe til bordellerne.

- Ingen har lyst til at blive filmet. Folk har familie og børn, siger Joanna Tomaszewicz i videoen øverst i denne artikel.

De udenlandske prostituerede, som B.T. har talt med, fortæller, at de ikke har lyst til at stå frem med navn og ansigt af frygt for for eksempel udlejere og familien i hjemlandet.

Flere prostituerede fortæller, at venner og familie i hjemlandet ikke ved, at de er sexarbejdere i Danmark.

Søndag den 1. januar kan du læse HELE Joanna Tomaszewicz’ historie, når B.T. udkommer med en særudgave af sektionen ‘2’. B.T.s journalister har gennemført adskillige, timelange interviews med den 39-årige kvinde og har blandt andet besøgt hendes barndomshjem i Gdansk og 14 af de 18 danske bordeller, hun har arbejdet på. Læs HELE historien om Joanna Tomaszewicz i B.T. søndag.

Se også videoerne 'Familien ved intet: Jeg er en løgner', 'Sådan har de sex på bordellerne' og 'Drikker en liter vodka om dagen' herunder.

Familien ved intet: Jeg er en løgnerSådan har de sex på bordellerneDrikker en liter vodka om dagen