Storsvindleren Amanda Jacobsen købte og renoverede huset for mere end 60 millioner i alt - nu er det blevet solgt for ’kun’ 21.
Storsvindleren Amanda Jacobsen købte og renoverede huset for mere end 60 millioner i alt - nu er det blevet solgt for ’kun’ 21. Foto: Bax Lindhardt

Var ellers totalrenoveret for 50 millioner kroner - se billederne af villaen her

Amanda Jacobsen levede et liv i sus og dus. Problemet var bare, at det var for stjålne millioner. Nu er luksusdomicilet med opvarmet indkørsel og interaktivt dansegulv blevet solgt for langt under det, Amanda Jacobsen brugte til at renovere villaen på Vedbæk Strandvej nord for København.

130 mio. kr. er den tidligere direktør i catering-virksomheden Gate Gourmet dømt for uberettiget at have trukket ud af firmaets pengekasse. Dermed var det slut med et forgyldt liv. Slut med et liv i det luksusdomicil, som Amanda Jacobsen angiveligt totalrenoverede for et beløb på omkring 50 mio. kr.

Amanda hus1


Da Amanda Jacobsen købte villaen på Vedbæk Standvej i 2009 for 13 mio. kr., kastede hun sig straks over den med opsmøgede ærmer og en grundig renoveringsplan.

Efter seks måneder stod villaen som forvandlet med opvarmet indkørsel, så man slipper for at skovle sne, privat golfbane og et topmoderne overvågnings-og alarmanlæg til at holde ubudne gæster fra døren.

Festen sluttede

Men nu har Amanda Jacobsen kun minderne tilbage fra den 433 kvm store villa med 12 værelser, fire badeværelser, en carport, der kan rumme tre biler, og en gildesal med interaktivt dansegulv. For dansen sluttede, da hun blev taget i svindlen.

I dag bor hun i en lejlighed i Nærum lige ved siden af motorvejen. Villaen er blevet solgt. 21 mio. kroner var prisen. Og hendes to sønner, der bor hos hende i lejligheden, skal nu placeres et andet sted, når Amanda Jacobsen skal bag tremmer.

Amanda hus1
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.