____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>S-togene syd for København er onsdag morgen ramt af forsinkelser på grund af et kabeltyveri på Vallensbæk Station. 

Kabeltyveriet har udløst signalfejl på strækningen mellem Vallensbæk og Hundige, og rejsetiden kan derfor blive forlænget med omkring 10 minutter, oplyser DSB på hjemmesiden. Teknikere er i gang med at reparere kablerne, lyder meldingen fra DSB.

- Der arbejdes på sagen, men vi forventer, at der vil være forsinkelser frem til middagstid, siger DSB's pressevagt til BT.

Kabeltyveriet har udløst en del ændringer i S-tog-trafikken. I øjeblikket kører linje A mellem Vallensbæk og Farum. Mellem Vallensbæk og Hundige er der indsat togbusser, som erstatning for de manglende s-tog.

Linje E kører mellem København H og Hillerød og igen mellem Hundige og Køge, mens togene på F-linjen kører helt normalt.Også passagererne på linje H kommer til at mærke kabeltyveriet. Togene standser ved alle stationer fra København H mod Farum. Mellem Farum og København H, opfordres passagererne til at skifte til linje A.

DSB forudser at de ændrede tider giver ekstra pres på de tog, som kører. Derfor kan det i myldretiden være svært at få plads til cykler i toget, lyder advarslen på hjemmesiden. Se mere om ændringerne på DSB's egen hjemmeside, som opdateres løbende.