Socialdemokraterne er i sin gode ret til at presse egne politikere i armene på 3F
 
Det mener Carsten Nielsen, der er næstformand for partiets såkaldte fællesledelse i Vejle. Han afviser dermed enhver kritik af partiets pres mod restauratør og byrådsmedlem Martin Sikær Kristensen, der i 2010 med trusler mod sit politiske liv blev tvunget til at tegne overenskomst med 3F.

- Jeg kan godt forstå, at han har følt sig presset. Men når man stiller op til valg for Socialdemokraterne, forpligter man sig altså til at repræsentere partiets synspunkter. Og et af de synspunkter er, at virksomheder i Martins branche skal have overenskomst med 3F, siger Carsten Nielsen, der dog understreger, at han ikke selv var med til at presse sin partifælle i 2010.

Heller ikke Martin Jensen, der er formand for 3F i Vejle og samtidig indtager en prominent position i Socialdemokratiet i Vejle som byrådsmedlem og tidligere næstformand for fællesledelsen, kan få øje på et problem.

- Hverken jeg eller det daværende formandskab for fællesledelsen har kendskab til nogen trusler om noget som helst. Derimod har vi en klar erindring om en udveksling af synspunkter, hvilket er noget helt andet. Det er tilladt i et demokrati, når man er uenige, skriver han i en mail til BT.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.