Claudia Rex (i den røde kjole) var tæt på ulykken på Hillerødmotorvejen, der kostede tre mennesker livet.
Claudia Rex (i den røde kjole) var tæt på ulykken på Hillerødmotorvejen, der kostede tre mennesker livet. Foto: Sophia Juliane Lydolph

Claudia Rex, der er tv-vært og tidligere topdanser og medvirkende i Vild med dans, var sammen med sin kæreste, dj’en Kasper Svenstrup, tæt på dødsulykken på Hillerødmotorvejen. Ulykken, hvor en 29-årige mand kørte mod kørselsretningen, kostede tre mennesker - blandt andet den 29-årige selv - livet.

På sin Facebook-profil skrev hun senere natten til søndag en opdatering, hvor hun takker de højere magter for, at de ikke var taget af sted blot et par minutter tidligere.

»Sidder her og er enormt taknemmelig for skæbnens veje. Kasper og jeg er lige kommet hjem efter at have siddet 500 meter fra et kæmpe trafikuheld på Hillerødmotorvejen. Det kunne lige så godt have været os, som havde været midt i det hele, hvis vi bare var kørt to minutter før. Det giver mig et wakeup call om, at vi skal huske at nyde livet, fortælle vores nærmeste, at vi elsker dem og ikke lade de små ting komme imellem os,« skrev hun, efterfulgt af et blodrødt hjerte.

Allan Andersen

En anden bilist - Morten Møller - beskriver overfor eb.dk, hvordan han i sin bil, som han havde sin kæreste og sine tre børn med i, så spøgelsesbilisten køre direkte imod sig på motorvejen i de uhyggelige sekunder sent lørdag aften.

fgfg

»På et tidspunkt bliver vi overhalet af to biler. Den anden bil når lige nøjagtigt at undvige spøgelsesbilisten. Vi blinker alle sammen med det lange lys, og det jeg også bider mærke i er, at spøgelsesbilisten kører med havariblink tændt. Det får mig til at tænke, at han godt vidste, at den var gal,« siger han.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.