Den populære komiker og radio-vært Christan Fuhlendorrf lagde mandag aften en video på Facebook, hvor han på bedste vis forsøger at forklare sin datter, hvad der er op og ned i flygtningene-debatten.

Men det går desværre ikke helt som håbet for komikeren, for datteren Michala viste sig at have fat i den lange ende.

Se også: Pigen med den mest smittende latter: Her kan far ikke få lov at klippe hendes negle

I radioprogrammet 'Ghandi', der sendes alle hverdage på P3, har Christian Fuhlendorff sammen med sin medvært David Mandel de seneste dage sat fokus på netop flygtningesituationen, som et led i optakten til et stort indsamlingsshow, der sendes i tv af både DR og TV2 søndag den 20. september, i samarbejde med 12 forskellige nødhjælpsorganisationer.

Den populære komiker, der også har en fortid som tv-vært på DR's nyfortolkning af 'Husk Lige Tandbørsten', besluttede at hans datter også skulle indvies i hele debatten omkring de mange flygtninge.

 

Og selvom det undervejs i videoen lader til, at det er lidt vanskeligt for komikeren at få forklaret, hvad en flygtning er, så er Christian Fuhlendorrf ret godt tilfreds med resultatet.

»Jeg synes faktisk min datter har fat i den lange ende, når hun siger, 'at det kun er hekse og onde mennesker, som ikke vil hjælpe folk, der er på flugt,« fortæller komikeren til BT.

Andre læser også