Øverst er BT taget ud til mandens hjem på Fyn.

En ung engelsk kvinde flyves nu til Danmark for at vidne mod sex-kidnapperen fra Fyn. Også kendt som 'manden i den røde bil', hvis retssag genoptages mandag.

Det skriver fyens.dk.

Mandag er det den tiltalte, der skal afgive forklaring i retten, mens kvinden onsdag skal give sit udsagn om et voldtægtsforsøg fra 2012.

Kvinden er politiets vigtigste vidne mod den tiltalte, som blandt andet er anklaget for tilbage i 2012 at have forsøgt at voldtage kvinden, der dengang studerede i Odense. Det lykkedes hende dog at undslippe 'manden i den røde bil', fordi hun råbte og skreg og fik bidt gerningsmanden tilstrækkelig til at afværge voldtægten.

I anklageskriftet fremgår det, at CJ slog armene omkring hende og forsøgte at frihedsberøve hende og voldtage hende. Det mislykkedes udelukkende, fordi kvinden gjorde voldsom modstand, bed og skubbede ham, mens hun råbte: "You're not fucking taking me", hvorefter han opgav sit forehavende og kørte væk fra stedet - et stisystem i Odense.

Nu kommer hun så tilbage på dansk jord for endelig at fælde den nu 41-årige sex-kidnapper og få sat punktum i sagen.

BT liveblogger fra retssagen, der fortsætter i dag klokken 9.00.

Allerede kort efter voldtægtsforsøget forklarede hun til politiet, at hun formentlig kunne genkende og udpege sexforbryderen ved det, der i politietsprog, kaldes en konfrontation.

Men da gerningsmanden endnu ikke var pågrebet på daværende tidspunkt, var der ingen billeder at udpege ham fra. Det er der nu, og derfor bliver kvinden fra England altså fløjet tilbage til Odense, hvor hun skal vidne i retten onsdag.

- Da vi fik ham anholdt og fandt frem til den her sag, kontaktede vi kvinden og fik hende fløjet til Odense for at gennemgå en fotokonfrontation. Så når hun nu kommer til Odense for at vidne, så er det anden gang, vi må hente hende til Fyn, siger efterforskningsleder ved Fyns Politi Henrik Justesen til fyens.dk

Retssagen starter mandag morgen 9.00. Følg den her: