Den tidligere folketingspolitiker Naser Khader vil ikke finde sig i, at Se og Hør bliver ved med at skrive, at han har fået udført sort arbejde. Derfor går han nu rettens vej for at blive renset.

Naser Khader lægger sag an mod Se og Hør.

Den tidligere top-politiker er træt af, at ugebladet har skrevet, at han har fået udført sort arbejde, selv om bladet i 2010 bragte et dementi, hvor det fremgik, at de ikke kan dokumentere historien. Han kræver 100.000 kroner i erstatning fra bladet.

- Hvad hjælper det at få et dementi, når de bliver ved med at gentage løgnen, spørger Khader.

Sagen begyndte helt tilbage i 2007, da Se og Hør under valgkampen skrev, at Naser Khader brugte sort arbejde, da han skulle have opført et plankeværk omkring sit hus. Naser Khader var på det tidspunkt leder af Ny Alliance, og sagen sendte ham ud i en voldsom mediestorm midt under valgkampen. Dengang gik Khader til Pressenævnet, som udtalte kritik af Se og Hør.I 2010 dukkede sagen op igen, da bladet skrev, at 'midt i valgkampen kunne SE og HØR afsløre, at plankeværket var betalt med sorte penge'. Naser Khader henvendte sig til bladet, som efterfølgende bragte et dementi.

Sidste sommer dukkede historien så igen op i Se og Hør under rubrikken 'Slyngelstuen':

'Problemet er bare, at folketingsmedlemmet selv kom ud i en regulær mediestorm, da SE og HØR i
2007 afslørede ham i at have betalt for sort arbejde,' skriver bladet.

Og det er denne sidste omtale, der blev dråben for Naser Khader.

- Det handler ikke om det, der skete i 2007. Det handler om, at de bliver ved med at gentage historien. Seneste for nogle her for et par måneder siden.  

 

Selv om historien om sort arbejde ligger flere år tilbage, føler Naser Khader, at mistanken bliver ved med at forfølge ham, og derfor vil han renses én gang for alle.

- Jeg er ligeglad med pengene. For mig handler det om principper. Jeg vil simpelthen ikke finde mig i, at de bliver ved med at gentage den løgnehistorie. Jeg vil renses, siger han.

Chefredaktør for Se og Hør, Kim Henningsen, imødeser sagsanlægget med sindsro. Derudover ønsker han ikke at udtale sig om sagen.

- Jeg har absolut ingen kommentarer til den sag, siger han.