De prostitueredes talsmand, synes ikke, der var tale om et sammenstød, da Anne-Grethe Bjarup Riis rasede mod det skuespilleren kalder "glorificering af arbejdet som luder".

- Der var ikke tale om et sammenstød, , hvor jeg overhovedet ikke kom til orde, siger Susanne Møller, der er talskvinde for de prostitueredes interesseorganisation, SIO.

Anne-Grethe Riis hidsede sig så meget op, at tv-vært Morten Resen på et tidspunkt måtte skride ind og bede hende tie stille.

- Anne-Grethe og andre prostitutionsmodstandere medvirker til stigmatiseringen af os sexarbejdere, når hun for eksempel siger, at vi er reduceret til "fissehuller". En anden kendt har kaldt os "sædbeholdere" offentligt, siger Susanne Møller til bt.dk.


Tidligt i morges fik hun Anne-Grethe Bjarup Riis' vrede at føle, da skuespillerinden rasede mod det, hun opfatter som SIOs blåstempling af prostitution, og Susanne Møllers glorificering af jobbet som prostitueret, når hun taler positivt om sit job.

- De anbefaler unge piger til at tage job som luder, når de på deres hjemmeside kalder prostitution for 'et fleksibelt studiejob, et fornøjelig ekstrajob og et rigtig godt fuldtidsjob'. Det benægtede hun i morgen-tv, og hvis hun sidder og lyver i en tv-debat, så afbryder jeg hende altså, siger Anne-Grethe Bjarup Riis til bt.dk.

Men Susanne Møller siger, at det hun ikke fik sagt på tv er, at hjemmesidens beskrivelse er ment som satire:

- Det er en parodi. For eksempel på hvordan sygeplejersker taler om deres job. Vi skriver også et andet sted, at det er for at nuancere debatten, og at vi ikke er ude på at hverve sexarbejdere, siger Susanne Møller til bt.dk.

- Men når sexarbejdere taler positivt om deres job, så er helvede altid løs, siger Susanne Møller, der selv arbejder som prostitueret.

- Jeg vil godt stå ved, at jeg synes, der er mange positive ting ved mit job. Det værste er, at vi ikke har samme rettigheder som andre. Vi kan ikke komme i a-kasse, og vi er ikke beskyttet af aftaleloven, lejeloven og arbejdsmiljøloven. Men jeg er vældigt glad for at være sexarbejder. Det er faktisk meget sjovere end mit tidligere job som sygeplejerske, siger Susanne Møller til bt.dk.

Se hele interviewet på TV2s hjemmeside her