Sognepræst i Virum Kristian Tvilling, opfordrer Heidi Abildskovs morder til at melde sig selv til politiet.
Sognepræst i Virum Kristian Tvilling, opfordrer Heidi Abildskovs morder til at melde sig selv til politiet. Foto: Martin Sylvest/Privat
Selvom man har mord på samvittigheden – uanset brutaliteten i det – kan Gud tilgive det. Sådan lyder det fra sognepræst i Virum Kristian Tvilling, der opfordrer Heidi Abildskovs morder til at melde sig selv til politiet.

- Han skal tage straffen for sine handlinger. Så kan han også blive tilgivet. Gud kan tilgive enhver, der angrer sine synder. Om han kan få familiens tilgivelse, skal jeg ikke kunne sige, men Guds tilgivelse kan han få, siger Kristian Tvilling til BT.

Stillegudstjeneste i sognet

I går aftes dannede Virum Kirke rammen om en stillegudstjeneste. En gudstjeneste, der blev holdt, da mange folk i sognet havde henvendt sig til Kristian Tvilling og fortalt, at de havde brug for at samles omkring det, der var sket.

- Folk oplever en frygt og en følelse af afmagt på grund af drabet. De har brug for at få sat nogle ord på det, der er sket. Det er jo en voldsom begivenhed, der er rykket tæt på et lokalsamfund. Det giver behov for at føle et sammenhold, siger han.

Der var altså ikke tale om en decideret mindehøjtidelighed for Heidi Abildskov, men en blanding af musik, tekster og bønner. Derudover var der mulighed for at tænde et lys. En mulighed ca. 60 af de 100 fremmødte benyttede sig af.

- Jeg synes, at det gik godt. Det var meget stemningsfuldt. Folk var glade for at have fået muligheden for at komme i kirken og være sammen om det, siger Kristian Tvilling.

Heidi Abildskov


Heidi Abildskov

Stadig på fri fod

Heidi Abildskov blev fundet dræbt for to uger siden med adskillige knivstik i sin villa på Frederiksdalsvej i Virum. Gerningsmanden formodes at være en indbrudstyv, og han er stadig på fri fod. Politiet har sendt hans dna-profil ud via Interpol og afventer nu de første tilbagemeldinger.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.