I dag blev Martin Foldgast bisat fra Sct. Matthæus Kirke i København. Præsten beskrev ham som et varmt menneske, der elskede børn.

Martin Foldgast havde været forsvundet i 23 dage, da han 10. maj blev fundet livløs i et havnebassin i Frederiksværk. Martin Foldgast var maniodepressiv, men havde ikke mærket det store til sygdommen i flere år. Hans bror er den kendte fodboldspiller Peter Foldgast.

Præsten beskrev i sin tale Martin Foldgast som et varmt menneske, der gik op i de indre værdier. Han var desuden meget glad for børn.

- Martin har altid elsket børn og været den bedste voksne legekammerat, man kan tænke sig og meget populær blandt nevøer niecer og venners børn. Man måtte godt blive både beskidt og våd i skoven sammen med Martin. Han syntes helt oprigtigt at børn tit var bedre selskab end voksne og lyttede altid seriøst og interesseret til børns meninger, fortalte præst Louise Britze i sin rørende begravelsestale.

Martin Foldgast havde altid drømt om at blive far, og det ønske gik i opfyldelse, da han blev far til Carl for halvandet år siden.