Vi ser dem på gaden eller hører om dem på tv -altså prostituerede - men nogle af dem, vi sjældent hører om, er kunderne. En af dem har nu valgt at give et sjældent indblik i prostitutionens verden. 'Poul' har kæreste og børn, men han gemmer også på en hemmelighed. Trods ægteskab og forhold har han besøgt til prostituerede i 40 år.

Familiefaderen fortæller over for amtsavisen, hvordan han har besøgt mere end 100 prostituerede igennem sit liv. Besøgene har han holdt skjult, hvorfor han også gerne vil være anonym, så hans familie ikke får nys om hans dobbeltliv. 'Poul' er mere end 60 år, men alligevel fylder sexbesøgene hos kvinderne meget i hans liv.

I smug besøger han både prostituerede omkring Randers og andre byer.

Poul forklarer sine besøg med, at det er væsentlig lettere at have sex med en fremmed, der tager penge for sex i stedet en, som man kender. Hvis man kender kvinden kommer der pludselig forventninger og følelser ind i billedet. Elementer, der forvirrer og gør det meget mindre behageligt, fortæller Poul, som ikke er hans rigtige navn.

Og der er en særlig grund til, at Poul lever et dobbeltliv, for kæresten ved ikke noget om hans sexlyst til prostituerede. Han mener ikke, at hun vil kunne forstå, hvorfor han er hende utro, forklarer han.

»Det er en mands natur og urinstinkt at få sex fra kvinder. Som mand har jeg en lyst og et behov for at få sex forskellige steder fra. Man vil jo heller ikke bare spise det samme mad igennem 30 år. Man vil have varieret kost,« siger han til avisen.

Har du nogensinde besøgt prostituerede i smug, selvom du var i et forhold, så fortæl til din historie til BT. Send en mail til 1929@bt.dk

De mange besøg hos kvinderne har gjort ham afhængig, afhængig af prostitution, indrømmer han. Da han for første gang for mere end 40 år siden besøgte en prostitueret i Rotterdam, troede han ikke, at han ville blive afhængig, men det blev han. Dengang sejlede Poul meget mellem Europas havne og selvom besøget hos den sorte pige i Rotterdam endte som en skuffelse, besluttede han sig for at prøve igen, når han gik i land i andre havne.

På et tidspunkt vendte han næsen tilbage mod Danmark. Poul blev gift. Han fik børn og i mange år var der ingen sexbesøg hos prostituerede. Men efter knap 10 år havde Poul brug for forandring, og han sneg sig til et besøg hos en prositueret. Besøget fik ham til at føle sig illoyal over for sin kone, og den dårlige samvittighed gnavede, men sexbesøg havde også været spændende.

Igennem alle årerne formåede Poul at holde de hyppige sexbesøg skjult for både hustruen og børnene. Det lykkedes ham ubemærket at tage hjem til de prostituerede sent om aftenen. Andre gange sneg han sig til et sexbesøg i forbindelse med sit arbejde, så hustruen ikke opdagede noget.

Selv om de mange besøg hos prostituerede var en dyr affære, formåede Poul alligevel at holde den økonomiske udgift skjult i hele sit ægteskab. De hyppige besøg har ifølge ham kostet mere end 50.000 kroner, men det er beløb, som han gladelig har betalt - især når kvaliteten har været til det. De gælder særlig de piger, der  virkede oprigtige og intense. Mødte han en pige, der virkede 'kold', stoppede han, tog kondommet af, og forlod stedet igen.

Det var dog ikke altid, at kondommet nåede på, fortæller han om besøgene hos de 'varme' polske, afrikanske, danske og asiatiske piger.

Besøgene har imidlertid ændret ham, fortæller Poul. Han er blevet mere kræsen med årene. Det handler ikke længere bare om at få udløsning som det gjorde engang. Han oplever, at han har sværere ved at tænde på ældre kvinder. Han forklarer det med, at de ikke har den seksuelle udstråling, som unge kvinder har, eller som den 26-årige prostituerede, som han ser lige for tiden.

Han erkender, at de mange sexbesøg har forandre ham. Hans krav til, hvad 'onsdags- og lørdagshygge' skal omfatte er ikke længere det samme. Grænserne har rykket sig. Han søger et nyt 'kick' ved hvert sexbesøg, fortæller han.

Han håber, at han ville kunne acceptere, at hans kæreste også var sammen med andre, men indrømmer, at han trods alt ikke er sikker.

DU KAN LÆSE HELE HISTORIEN OM POUL HOS AMTSAVISENS STORE TEMA HER.