Bølgerne gik højt mellem Københavns Vestegns Politis kommunikationsansvarlige, Claus Buhr, og Politiforbundets formand, Claus Oxfeldt, da de i løbet af torsdag begav sig ud i en heftig diskussion på det sociale medie Twitter.

Diskussionen kommer i kølvandet på de udtalelser, som Claus Oxfeldt kom med onsdag. Han fortalte til BT, at han godt kan genkende nogle af de problemer, som det svenske retssystem i øjeblikket oplever. Her oplever man ifølge den svenske politiinspektør Lars Alvarsjö, at politiet og resten af retssystemet er 'på randen af kollaps' på grund af presset fra flygtningekrisen og terrortruslen.

Claus Oxfeldt mener ikke ligefrem, at det danske retssystem er ved at kollapse, men han mener blandt andet, at de danske betjente i en lang række områder ikke kan færdes sikkert, hvis de kun rykker ud i én patruljebil.

Den påstand erklærede blandt andre Østjyllands Politis politiinspektør, Bent Preben Nielsen, sig i går uenig i. Han fortalte til TV2 Nyhederne, at han uden problemer ville kunne køre ude til Gellerup alene.

Torsdag valgte Claus Buhr, der er kommunikationsansvarlig hos Københavns Vestegns Politi, at tweete den udtalelse fra Bent Preben Nielsen.

Det var noget, der fik Claus Oxfeldt til at melde sig på banen.

Efter et par tweets om, hvorvidt Claus Buhr er født i Gellerupparken eller ej, begyndte de to for alvor at diskutere.

Da der var gået nogle timer uden en reaktion fra Claus Buhr, fik det igen Claus Oxfeldt til tasterne på Twitter. Her var især Claus Oxfeldt på vej op i det røde felt.

Heldigvis sluttede det hele med en 'God aften' og 'I lige måde'.