DRs topboss tilbød fortrolige oplysninger for at lægge låg på rygter om hans dame-bekendtskaber i DR.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>En ny bog afslører, at Danmarks Radios generaldirektør Kenneth Plummer har forsøgt at få forfatter til at undlade, at skrive om rygter om Plummers affærer med kvindelige DR-ansatte.

Under en længere baggrundssamtale i forbindelse med bogen 'Plummer - Summen Af Kardemommen', der udkommer på torsdag, gik det op for Kenneth Plummer, at bogens forfatter Kurt Lassen, der er tidligere redaktionschef på DR-Sporten, ville grave i rygter om generaldirektørens affærer og flirterier med flere kvindelige ansatte på DR.

Det får ham til at bede om, at forfatteren dropper den del af historien for til gengæld at få nogle helt andre oplysninger, der kan føre til en anden god historie:

- Jeg giver dig det kun, hvis du lader være med at skrive noget som helst om damer, siger Plummer og tilbyder navnene på to kendte medie-folk, der søgte stillingen som generaldirektør samtidig med han selv gjorde det i 2004.
 
Den ene er i dag direktør på TV2, den anden er nyhedschef på Danmarks Radio under Kenneth Plummer.

Den slags oplysninger er et alvorligt brud på Plummers tavshedspligt.

Men generaldirektøren giver alligevel Kurt Lassen navnene, og nu bryder forfatteren så sin aftale med Plummer om ikke at afsløre den lyssky handel mellem de to.

Læs hele afsløringen samt reaktioner fra de involverede i B.T. i dag, tirsdag.

- Forfatter: Derfor brød jeg min aftale
- Læs bestyrelsesformandens reaktion
- Plummer: Jeg har ikke været en helgen i forhold til kvinder


 ________________________________
'Synes godt om' B.T. på Facebook. Så deltager du automatisk i konkurrencen om et lækkert videokamera eller 3 måneders gratis abonnement på B.T.
Tryk 'synes godt om' i boksen herover og deltag i konkurrencen. Vinderne trækkes d. 29. oktober.