- Vi har været igennem en storm. Sådan starter tv-kokken Camilla Plum sit nyhedsbrev, som hun i går sendte ud til alle kunder hos Fuglebjerggård, hvorfra hun sælger økologiske grøntsager, frugt og kød fra hjemmeslagtede dyr .

Der har i de seneste uger været stor fokus på familien Plum, efter at det kom frem, at det var tv-kokkens egen søn, Carl Plum, der havde slaget familiens lille shetlandspony på Tisvildeleje Strand. Ponyen blev fundet med bugen sprættet op og hovedet skåret af og kastet ind i Camilla Plums have. Carl Plum blev efterfølgende sigtet for dyremishandling.

Camilla Plum føler sig nødsaget til at nævne sagen over for sine kunder, og i nyhedsbrevet forklarer hun, hvordan hun og familien har oplevet turen i den offentlige gabestok.

- Det har været dybt angstprovokerende, og er det stadigt, skriver hun i nyhedsbrevet.

- Uden al den støtte vi har, fået havde vi nok meget svært ved at kapere alle de mennesker, som har truet os med de værste ting og handlinger, vi overhovedet er i stand til at forestille os, og som de mener, vi fortjener, skrevet og sagt og i et sprog så man simpelthen tror, at man ikke oplever det.

Camilla Plum takker derefter for den store opbakning, som de også har fået.

Tv-kokken ønsker ikke at komme ind på detaljer ved slagtningen, men skriver blot:

- Min søn har slagtet sin hest på en strand for at spise den, og det mener jeg naturligvis er et helt forkert sted at gøre det, men ellers har jeg efter min bedste overbevisning ikke nogen indvendinger mod at slagte en hest for at spise den.

Hun henviser til bogen 'Om at spise dyr' af Jonathan Safran Foer, hvis folk ønsker at læse mere om, hvordan vi i vores del af verdenen holder dyr, og hvordan vi slagter dem.