Drømmer du om en dejlig pinse fyldt med sol, så vil dine drømme sandsynligvis blive opfyldt. Men ikke hele pinsen.

For selv om vi har haft fem dejlige sommerdage på stribe, og de ser ud til at fortsætte, så viser vejret sig også fra sin våde side.

- Lørdag bliver meget ligesom fredag med temperaturer på 22 til 27 grader. Men selv om de fleste får sol og sommer igen, så kan der godt komme en sommerbyge ud på eftermiddagen, siger Andreas Nyholm, der er meteorolog fra TV2-vejret, og tilføjer, at der lokalt godt kan komme en del vand.

Sommer


- Det kan godt være en rigtig sommerbyge med torden og måske også skybrud. Det kan ikke udelukkes. Der kan godt komme nogle kraftige byger, siger han.

Bygerne kan ramme overalt i landet, men det ser ud til, at Nordjylland og Bornholm går fri.

Beboere i resten af landet behøver dog heller ikke at blive alt for bekymrede. For bygerne vil højst sandsynligt kun ramme lokalt, og tirsdag aften ved 20-21-tiden vil det formentlig klare op igen. Og søndag  vil det atter være muligt at nyde solen.- Søndag ser rigtig flot og solrig ud uden byger og med temperaturer på 22 til 26 grader. Det bliver stadigvæk en sommerdag, og med svage vindforhold, siger Andreas Nyholm.

Vil man nå en tur på stranden i pinsen, så er det med at nå det lørdag eller søndag, for fra på mandag forsvinder strandvejret.

- Mandag får vi vestenvind og temperaturen falder til 20-23 grader. Det bliver stadig rigtig flot, men specielt i Nordjylland kommer det til at blæse en del, og så bliver det nok for koldt og blæsende til at tage på stranden, siger Andreas Nyholm.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.